R9 380 Sisteme PSU Önerisi

500 alıp aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum açıkçası bundan dolayı 650-750 önerisi olan da yazabilirse sevinirim.
700W ile 600W arasında 10 TL fark var silverstone güvenilir ve güzel bir markadır.

SilverStone Strider Essential 700W 80+ Aktif PFC Güç Kaynağı (SST-ST70F-ES230) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri

Arkadaşın önerdiği nasıl sizce?
Marka ve özellikleriyle gayet iyi bir PSU. Ben, R9 380 ile Zalman ZM600-LE 600 Watt kullanıyorum uzun zamandır. Benim PSU'nun 80+ sertifikası yok. Ayrıca Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) kullandığım için hiçbir sorunla karşılaşmadım, çok şükür. Madem ki bütçeniz iyi; benden tavsiye iyice araştırın "Fan Sürtünme Sesi ve Coil Whine" sorunu az olan marka ve modellerden tercih edin derim! Ben, PSU'nun fanını değiştirmek zorunda kaldım. CoolerMaster'ın ürünleri genelde iyi oluyor. Technopat'ın aylık sistem tavsiyelerinde şu ürün var :
Cooler Master Master Watt Lite MPX-6001-ACABW-EU 600W Power Supply Fiyatlarý, Özellikleri ve Yorumlarý | En Ucuzu Akakçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…