700W ile 600W arasında 10 TL fark var silverstone güvenilir ve güzel bir markadır.500 alıp aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum açıkçası bundan dolayı 650-750 önerisi olan da yazabilirse sevinirim.
Buradaki açılan konuda güvenilir olduğunu yazmışlar uzun yıllardır bu işle uğraşan bir firmaSite güvenilir mi?
Kullandığınız marka kalitesiz ve verimliliği az olan PSU. O yüzden patladı zaten.Marka bu kadar mı etkiler? Yani en azından bi 600 olmalı mı acaba?
Arkadaşın önerdiği nasıl sizce?Kullandığınız marka kalitesiz ve verimliliği az olan PSU. O yüzden patladı zaten.
Marka ve özellikleriyle gayet iyi bir PSU. Ben, R9 380 ile Zalman ZM600-LE 600 Watt kullanıyorum uzun zamandır. Benim PSU'nun 80+ sertifikası yok. Ayrıca Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) kullandığım için hiçbir sorunla karşılaşmadım, çok şükür. Madem ki bütçeniz iyi; benden tavsiye iyice araştırın "Fan Sürtünme Sesi ve Coil Whine" sorunu az olan marka ve modellerden tercih edin derim! Ben, PSU'nun fanını değiştirmek zorunda kaldım. CoolerMaster'ın ürünleri genelde iyi oluyor. Technopat'ın aylık sistem tavsiyelerinde şu ürün var :Arkadaşın önerdiği nasıl sizce?
Silverstone, High Power, Sharkoon ve s. firmalar Türkiye pazarına daha yeni dahil olduğu için piyasaya ucuz ama kaliteli ürünler sunuyorlar.Arkadaşın önerdiği nasıl sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.