mypc1

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,

Oyun pc topluyorum, ben şu an için yaptıgım araştırmalarda bu tür bir liste çıkardım. Sorum ise sistem özellikleri nasıl ? Piyasadaki tüm oyunları sorunsuz kaldırır mı ? Parçaların birbiriyle uyumlulugu vs tüm öneri yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada bu fiyatlarda alternatif verebilir misiniz? Bütçem bu parçalara yetiyor ama yukarıya cıkmıyor malesef. Şimdiden teşekkür ederim.
(Not : Oynamayı düşündüğüm oyun gta 5 vb.) :matrix: :technopat:

-CPU 4690K CI5 4GHZ LGA1150 6M 3,50MHz HASWELL

-HI-LEVELHLV-PC12800-8G
8 GB, 1600 MHz, DDR III- SOĞUTUCULU

-MSIZ97-GAMING-5
SC-1150,Z97,SES,LAN,VGA,DVI,HDMI,SATA,DDR3 3200

-TOSHIBADT01ACA100
3.5'' 1TB 7200RPM SATA3 32MB

-AEROCOOLAE-V3XA600R
600W V3X Advance Red Devil,Mesh Ön panelli Mid Tower Oyuncu Kasası

-SAPPHIRE 11242-13-41G11242-13-41G
R9 380 4G GDDR5 256B OC HDMI-DVI DP

13.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci olarak AMD almanı tavsiye ederim, Hem fiyat olarak hemde tek bir Tool yardımıyla bütün yonga setini hemde ekran kartını update etmiş olursun, Uyunluluktada bir okadar benim kadar takıntılıysan aynı şey geçerli.

İşlemci olarak AMD almanı tavsiye ederim, Hem fiyat olarak hemde tek bir Tool yardımıyla bütün yonga setini hemde ekran kartını update etmiş olursun, Uyunluluktada bir okadar benim kadar takıntılıysan aynı şey geçerli.
İşlemci olarak AMD mi ? 3-4 senelik platform alınmaz. İntel'e devam. Senin FX 8350 İ5 4460'a madara oluyor İ5 4690k yı düşün.

arkadaşlar amd işlemcisi kullanmasımı yoksa 4690K mı kullanmalı bende toplamayı düşünüyorum bu ayarlarda internetten araştırıyorum 4690K cok iyi diyor herkes kötü diyen yok gibi :eek::eek::eek:

amd hangi işlemci ve anakartı seçilmesi dogru olur sizce ?

İşlemci olarak AMD mi ? 3-4 senelik platform alınmaz. İntel'e devam. Senin FX 8350 İ5 4460'a madara oluyor İ5 4690k yı düşün.
Dostum, adam bütçem ancak bunlara yetiyor demiş, Şimdi bir düşünelim arkadaşın istediği işlemcinin fiyatı 907₺ bu İntel 4690K, şimdi gel gelelim bizim Fiyat/Performans olayına, Bütçe işin içine girdiği için en düşük fiyata maksimum performans odaklı hareket ediyorum.Bir FX 8350 alarak kalan parayla başka birşey alınabilir, Ayrıca overclock işin içine girdiği zaman FX 8350, İntel 4770K'ya bedel.

Çarpan kilidinin açık olması amd için artı lakin deneyimli bir kullanıcı olmadan overclock sıkıntılı ve dahi eğer overclock yapılacaksa su soğutma kullanılmalı ve sisteme ek önerim mutlaka ssd de eklemelisin.

arkadaşlar merhaba konu cok vasat kaldı pek yorum gelmedi sistem hakkında bi sorum olucak cevaplayana t.ederim
sistem ramlerini alttaki ramler ile degiştiriyorum bi sorun olurmu ve psu sizce yeterli sonucta bu kasa toplamda 12adet fan takmayı destekliyor hepsi takılmaz lakin sogutma saglam olması için en kullanışlılarını kullanacagım gene 6/7 fan olucak sanırım toplam psu yeterli olurmu

G.Skill RipjawsX 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz Ram Fiyatı

GSKILL

Ürün kodu:F3-14900CL9D-8GBXL
CAS Gecikme:CL9
Gecikme zamanlamaları:9-9-9-24-2N
Çalışma frekansı:DDR3-1866MHz (PC3 14900)
Voltaj:1.6V
Multi-channel kit:Dual channel
ECC:Non-ECC
Unbuffered/Registered:Unbuffered
Soğutucu:-
Diğer Özellikler:Intel Sandy Bridge LGA1155
[TBODY] [/TBODY]

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı