R9 380 Tabanlı Sistem Toplama

Hangi SSD f/p açısından daha iyidir?

• Oy verenlerin toplamı
    19
Simerjidenmi alıcaksın parçaları? Bende alacağım ama güvenlimidir?

arkadaslar kusura bakmayın daha yeni kayıt oldum siz yeni mesajı nasıl oluşturuyorsunuz

Parçaların bir kısmını sinerjiden alacağım.

@ramazanakbas61
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@ClintEastwood R9'un yazılım, destek gibi konularda ne gibi eksikliklerini gördün? Biraz daha açar mısın?

3000 TL ye olabilecen en dandik biçimsiz sistem olmuş(hayda monitörü fark etmemiştim) kusura bakma eleştiriye açık ol. Bana da söyle ki ihtiyaçlarını birde ben önereyim.

Son düzenleme:
Bilgisayarı oyun için alıyorum. Parçaların sistem testlerine ve orta seviyeli f/p oyun bilgisayarı önerilerine bakarak R9 380 (yaklaşık fiyatlarda başka önerilere de açığım) ve İ5 6400 tabanlı ve yaklaşık 2500TL civarında tutacak (monitör hariç) bir sistem toplamayı kendimce uygun gördüm. Fakat başta da belirttiğim gibi Asus mu MSI mı almalıyım veya 4 GB mı 2 GB mı almalıyım gibi bazı soru ve tereddütlerim var. Her türlü öneriye açığım. Özellikle de ssd ve monitör konusunda.

Öncelikle yerinde bir karar ile 2500 TL bütçe ayırman güzel olmuş - Asus Msı fark yok hangisi ucuz ise onu al mesela asus birinde pahalı başka sitede msı dan ucuz oluy ona göre al - zaten i5 6400 den aşağısı kabul edilemez. HAZIRLIYORUM

Peki başka ekran kartı önerin var mıdır (GTX 960 gibi)?

Bir de 2 gb mi almalıyım yoksa 4 gb mi?

Intel Skylake Core i5 6400-------------------------------------------------------------------- 606 TL
MSI H170M PRO-VDV------------------------------------------------------------------------ 368 TL
Kingston 2x4GB 2133MHz-------------------------------------------------------------------- 144 TL
MSI GTX 960 Gaming 4GB------------------------------------------------------------------- 812 TL
AeroCool DS Cube 600W (+80Güç kaynaklı ses yalıtımlı ve sessiz fanlı)----------- 420 TL
Kingston Fury 120GB SSD--------------------------------------------------------------------- 153 TL

Bundan aşağısı biraz dandiğe giriyor. Para yetmedi HDD ye Kasadan kısabilirsin

Neden B150m bazooka yerine H170m ve R9 380 yerine GTX 960 tercih ettin acaba?

Neden B150m bazooka yerine H170m ve R9 380 yerine GTX 960 tercih ettin acaba?
GTX 960 düşük güç tüketimli daha az ısınıyor fanlar daha az dönüyor böylelikle sessiz kalıyor kasa ayrıca R9 380 ile arasında oyun performans farkı çok az R9 380 3-5 fps daha çok versede render ve genel kullanım performansında GTX 960 rakibini yerle bir ediyor. bazooka ya gelince onun özelliği o kartın üzerindeki minin minik onlarça parçanın askeri sınıf yani dayanıklı bileşenler hepsi bu sen tutup da karta tekme atmayacağına göre sorun yok yongaseti sırayla iyiden kötüye Z170-H170-B150-H110 --- böyle açıklama iste için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…