R9 380 ve i5 4460

flxpyrz

Hectopat
Katılım
6 Mayıs 2014
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Yaklaşık bir ay önce bir konu açmıştım ve görüşlerinizi almıştım. Şimdi ise bütçem biraz arttı ve s izlerle toplamış olduğum bilgisayar hakkında ki görüşlerinizi almak istedim. Ama bundan önce size bir sorum olacak. Sorum şu bende VGA monitör mevcut ve alacağım sistemde ki ekran kartını dönüştürücü ile kullanırsam performans düşüşü fazla olur mu?Şimdiden teşekkür ederim.

Screenshot_2015-12-06-18-11-42.png
Screenshot_2015-12-06-18-11-33.png
 
Topladığınız sistem gayet iyi fakat tasarruf etmek adına aynı bileşenleri farklı sitelerden alıp ssd eklenebilir.
 
Son düzenleme:
Sistem gayet güzel. HDD'yi WD 1 TB Blue ile değiştirmeni öneririm. Ama R9 380 alırsan VGA monitörde dalgalanma olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı