Hocam zaten R9 280X R9 380'e göre daha performanslı ve güç tüketimide daha az R9 280X Crossfire yaparsanız R9 380'e göre çok daha fazla performans vereceğini düşünüyorum.
Crossfire yapmanız performans açısından daha iyi olur. Son gelen güncellemelerle crossfire ve SLİ'a destek geldi.Bende yaptığım araştırmalara göre size hak veriyorum fakat güç kaynağım yeter mi acaba onu bilmiyorum.
Ekran kartını hangi marka alacaksınız ve açtığınız önceki konudan güç kaynağınızı gördüm. Ekran kartları ortalama 450W güç harcar geriye kalan 300W ise yeterli olacaktır diye düşünüyorum tabi bu markaya göre farklılık gösterebilir.Bende yaptığım araştırmalara göre size hak veriyorum fakat güç kaynağım yeter mi acaba onu bilmiyorum.
Ekran kartını hangi marka alacaksınız ve açtığınız önceki konudan güç kaynağınızı gördüm. Ekran kartları ortalama 460W güç harcar geriye kalan 300W ise yeterli olacaktır diye düşünüyorum tabi bu markaya göre farklılık gösterebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.