R9 380X ekran kartı devre dışı kaldı

Samet Kırtay

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartım devle dışı kaldı. Tüm sürücüleri DDU ile kaldırdım. Güvenli mod üzerinden Catalyst Install Manager aracılığıyla tüm sürücüleri kaldırdım. Tekrar kurmaya çalıştığım zaman Catalyst Install Manager çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. İşletim sistemim Windows 8, ekran kartım Asus R9 380X. Nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'a yükseltme yapmayı hiç düşündünüzmü? Şahsen ben Windows 7'den Windows 10'a geçtim ve memnun kaldım.

Not: Bazı Laptoplarda ve Avast AntiVirüs yüklü olan bilgisayarlarda sıkıntı yaratabilir.
Sorunu çözemezsem geçebilirim belki.
Kimse yok mu yardım edecek?

@Recep Baltaş lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Var. Temiz kurulum ile Windows 10'a geçin.
Dosyalarım büyük çoğunlukla silinecek ve elimde yedeklemek için kullanabileceğim bir harici disk yok. O yüzden geçmeden halletmeye çalışıyorum. Geçmem şart mı?
Aynı soruna sahip olan arkadaşlar için yazıyorum. Ekran kartının devre dışı kalmadığı zaman oluşturulmuş bir geri yükleme noktası seçip sistemi geri yükledim ancak sorunun sebebini bulamadım henüz. Ekran kartım çalışır durumda şuan.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı