R9 380X Hakkında görüşleriniz

Monitörden kısarak 970 veya 390 alabiliyorum. Açıkcası ikisini düşününce 390 daha cazip geliyor bu seferde :D

R9 380X tam da istediğim boşluğu dolduruyor aslında ama ben tercihimi Pascal mimarisini beklemekten yana kullanacağım. Bekleme imkanın varsa beklemeni öneririm, bekleyemem diyorsan da 1000 lirayı geçmeyecek şekilde optimum noktada olduğunu düşünüyorum R9 380X in.

Tüm sistemi birlikte alıcam ama işlemci falan kafamda tamam da ekran kartında sıkıntı var yani 6500 ve 700 80+ diyim sana

Beklemeyi düşünmüyorum Monitörden kısıp Ekran kartına verip 390 almayı düşünüyorum
Hayır dostum. Günümüz oyunların %80 i Nvidia'ya optimize. Ayrıca 1080p lik oyun performansında aralarında 4 5 fps fark var. Ki % 40 a yakın güç tasarruf farkı var. 4 5 fps için Nvidia kalitesinden vazgeçilmez.

Tüm sistemi birlikte alıcam ama işlemci falan kafamda tamam da ekran kartında sıkıntı var yani 6500 ve 700 80+ diyim sana

R9 390 bu sistemi rahatlıkla kaldırır, gayet güçlü bir kart ve MSI modelini öneririm, sıcaklık arası yükte 68 - 74 değerleri. Fakat imkânın varsa yeni mimarili ekran kartlarını beklemeni şiddetle tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı