R9 380X hala alınır mı?

• Konuyu başlatan V12
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.225
@Osman Tuç 1050 Ti ilk çıktığında 380X ayarında idi. 1080, 380X'ten fersah fersah güçlü ve pahalı idi ayarında demek için maddi şartlarının eşit olması lazım. Bu arada yazdığım ilk mesajın nesine kızdınız anlamak güç ben 380X kötü demiyorum. Zamanında orta seviye 960'a alternatif karttı sonradan RX çıkınca gözden düştü elbette.
Neden uzadı bu? Adam sadece "o zamanların en iyisiydi" dedi. Sen de yanlış okumuşsun bu kadar yani.

Eylül ayında aldım ürünü 9 gün içinde Çin'den İstanbul'a geldi 3 gün gümrükte kaldı fakat PTT sağ olsun 6 günde Gaziantep'e Gaziantep içinden evime 5 günde yolladılar.

Gümrük vergisi satıcı firmaya mesaj atmama rağmen 35 TL çıktı mesaj atarsanız fiyatını 3-5 dolar olarak gösterip daha az vergi ödeyerek alanlar var.
Gümrük vergisi satıcı firmaya mesaj atmama rağmen 35 TL çıktı mesaj atarsanız fiyatını 3-5 dolar olarak gösterip daha az vergi ödeyerek alanlar var.

Atmama rağmen demişim pardon mesaj atmadım satıcı firmaya.
Vergi konusu ne yapmıştınız? Bu son sorum bana bayağı yardımcı oldunuz teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı