R9 380X hala alınır mı?

Ekran kartı nasıl? Memnun musun? Bende almayı düşünüyorum Aliexprees'te.

Sorunsuz bir şekilde çalışıyor gayet memnunum CS:GO ortalama 1080P 250 FPS alıyorum.
Soracağın bir şey olursa Discord vermen yeterli.

Neden uzadı bu? Adam sadece "o zamanların en iyisiydi" dedi. Sen de yanlış okumuşsun bu kadar yani.

Eylül ayında aldım ürünü 9 gün içinde Çin'den İstanbul'a geldi 3 gün gümrükte kaldı fakat PTT sağ olsun 6 günde Gaziantep'e Gaziantep içinden evime 5 günde yolladılar.

Vergi konusu ne yapmıştınız? Bu son sorum bana bayağı yardımcı oldunuz teşekkür ederim.

Eylül ayında aldım ürünü 9 gün içinde Çin'den İstanbul'a geldi 3 gün gümrükte kaldı fakat PTT sağ olsun 6 günde Gaziantep'e Gaziantep içinden evime 5 günde yolladılar.

Gümrük vergisi satıcı firmaya mesaj atmama rağmen 35 TL çıktı mesaj atarsanız fiyatını 3-5 dolar olarak gösterip daha az vergi ödeyerek alanlar var.
Gümrük vergisi satıcı firmaya mesaj atmama rağmen 35 TL çıktı mesaj atarsanız fiyatını 3-5 dolar olarak gösterip daha az vergi ödeyerek alanlar var.

Atmama rağmen demişim pardon mesaj atmadım satıcı firmaya.
Vergi konusu ne yapmıştınız? Bu son sorum bana bayağı yardımcı oldunuz teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…