R9 380x kaç sene götürür ?

Bahadırkarpuz

Hectopat
Daha fazla  
R9 380x ekran kartını almayı düşünüyorum Sizce kaç sene götürür beni ? Oyun için kullanacağım ve ultra takıntım yoktur. 1 2 sene ultra 1 2 sene high 1 2 sene medium götürse tahmini 4 5 sene gider mi ?

Oyunları hangi ayarlarda oynayacağına bağlı bir durum bu. Ama ortalama 5-6 sene rahat götürür. Birde ekran kartı alacaksan biraz bekle ve yeni çıkacak olan GTX 960ti modelini al en geç 1-2 aya çıkar

Heralde giderde. Soru biraz saçma olmuş. :D Nasıl kullandığın, ne kadar kullandığın önemli, ne kadar zorladığın önemli. 10 sene bile gider iyi bakarsan. :) 12 senelik masaüstüm var mesela canavar gibi. Şuan anneme verdim. Mutlular. ;)

Oyunları hangi ayarlarda oynayacağına bağlı bir durum bu. Ama ortalama 5-6 sene rahat götürür. Birde ekran kartı alacaksan biraz bekle ve yeni çıkacak olan GTX 960ti modelini al en geç 1-2 aya çıkar
Zaten şimdi almıcam da 960 ti ye de bakarım eğer r9 380x civarında bir fiyatı olursa alabilirim. Ne tür özellikleri olucak belli mi ?

R9 380x ekran kartını almayı düşünüyorum Sizce kaç sene götürür beni ? Oyun için kullanacağım ve ultra takıntım yoktur. 1 2 sene ultra 1 2 sene high 1 2 sene medium götürse tahmini 4 5 sene gider mi ?
Ben Hd 7850 2 gb kartımı 2013 mayıs ayında aldım. Halen iş görür de . Bence en az 3 yılı var.

3.5 Aydır GTX960Ti çıkacakta R9 380X'e rakip olacak... Ben sanmıyorum çıkacağını, pascal serisi ile o fiyat aralığında da bir kart olur artık. 1080p oyun için en iyi fiyat performans kartı R9 380X'dir seni uzun süre götürür.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı