R9 380X nasıl bir ekran kartı?

ByLiner

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;
Bu bahsettiğim ekran kartı nasıl? Gta V, Bf 4, The witcher 3 gibi oyunları ultra'da kaç fps'de oynatır veya oynatır mı?Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını yazabilir mi?
Bir de bu kartın asus mu, sapphire mi, gigabyte modeli mi tercih edilmeli?

R9 380X güzel bir kart. GTX 960'tan önde. Ama GTX 970'e kafa tutar mı bilmiyorum, araştırma yapmadım çok konuşmak istemem. AMD ekran kartlarında Sapphire tercih etmelisiniz, Nitro Dual-X modellerinde sorunları giderildi ve soğutması da iyi bir ekran kartı serisi oldu ve diğer markalardan daha ucuz.

İyi akşamlar arkadaşım. R9 380x 1440p için özel olarak optimizasyonlanmış bir ekran kartı. Gtx 960 ile 970 arasında yer alır. 1080p iyi bir performans verir.
Tahmini olarak GTA V-1080p Very High'da ortalama 40fps
BF4-1080p-Ultra'da ortalama 50fps (tabi burada msaa vs. kapalı)
The Witcher 3-1080p-Ultrada ortalama 25-30fps verir. (Nvidia HairWorks kapalı olacak şekilde.)

Marka olarak da bütün markalar seni memnun eder. Zaten teknoloji şans işi. Bu yüzden şu marka iyi bunda sorun çıkmaz diyemeyiz. Hangisi bütçene uyuyorsa onu al.

İyi akşamlar arkadaşım. R9 380x 1440p için özel olarak optimizasyonlanmış bir ekran kartı. Gtx 960 ile 970 arasında yer alır. 1080p iyi bir performans verir.
Tahmini olarak GTA V-1080p Very High'da ortalama 40fps
BF4-1080p-Ultra'da ortalama 50fps (tabi burada msaa vs. kapalı)
The Witcher 3-1080p-Ultrada ortalama 25-30fps verir. (Nvidia HairWorks kapalı olacak şekilde.)

Marka olarak da bütün markalar seni memnun eder. Zaten teknoloji şans işi. Bu yüzden şu marka iyi bunda sorun çıkmaz diyemeyiz. Hangisi bütçene uyuyorsa onu al.
Yalnız R9 380 GTA V very highda msaa açık değildek 80-70 fps alıyor.

Ben kullanıyorum. 1920 x 1080 çözünürlükte gta5'de full ultra ayarlarda +70 fps alıyorum ve herkesede tavsiye ederim, çok memnunum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı