R9 390 512 bit alınır mı?

Asla öyle bir hata yapmayın. GTX 1650 Super'den aşağı bir grafik kartı almayın.

Çöp kart. Eski AMD kartlardan uzak durun. Hem sorun çıkartma oranı çok yüksek hem de çok fazla elektrik tüketimleri var.

2.600 TL'ye 1660/1660 Super alınıyor. İsa'nın doğumundan bu yana tarihin en büyük kazığını yemek istiyorum derseniz R9 390 alın ama.

Elimde görevdeyken 3 fanlı devasa soğutma bloğuna (aynı yapı zamanının gtx970-980 modellerinde de kullanıldı) sahip olmasına rağmen boşta 60-65 derecelerde çalışan ve bilimum oyunlarda 90 derecelere çıkan,
Yüksek fps verebilidiği (🙂) oyunlarda renkli yırtılmalar ve karıncalanmalarla oyunları sıkıcılıktan uzaklaştıran,
Kullandığım ışıksız kasayı üzerindeki Strix yazısıyla aydılatan ama bir gün kendi aydınlatmasının yetersiz olduğunu düşünerek müthiş bir görsel şölenle patlayan,
Patlamadan sonra bir gün reballing işlemi yaptırıp satarım diye 7 yıldır sakladığım,
Yakın zamanda eşimin "at artık" demesiyle kapladığı alan benim de canıma tak etmiş olan,
Çok çalışmış ama gereğinden fazla efor sarfedip kendini bitirmiş bir Asus Rog Strix Radeon R9 390 8 GB modeli var.
Üzerine 4 yıl RX 580 ve 3 yıl RX 6600 XT kullandım, onlar da masum kartlar değil tabii ama hem yaşadığım tecrübeler de zamanında hakkında söylenenler düşünülünce sanırım 2010'ların en kötü kartı R9 390.
Anılarım canlandı, fazla coştum.
Alınmaz...

Oyunlardaki yırtılmalar karıncalanmalar çok çok kötü o kartta artı olarak resmi olarak Smart Access Memory gibi ekstrem şeylerden yoksun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı