izmirkartali
Megapat
Hayır.Onun yerine 1300 TL'ye GTX 750 Ti GDDR5 2 GB 128 bit almak mantıklı mıdır?
Elinizde neler var?
İşlemci, anakart, RAM, PSU?...
Hayır.Onun yerine 1300 TL'ye GTX 750 Ti GDDR5 2 GB 128 bit almak mantıklı mıdır?
Bence mining devri bitmişken RX570 alınmaz %90 mining yapılmış karttır. GTX1060 bakmak daha mantıklı bence.
Hocam GTX 1060LARIn fiyatlarından haberiniz var mı acaba?
Adam 1500 TL'ye alacak ekran kartını.
Şu anki PSU'nuz kaç watt?
Hayır.
Elinizde neler var?
İşlemci, anakart, RAM, PSU?
Bilmiyorum kasada gözükmüyor.
İşlemci AMD A8 5500b APU.
Anakart Gigabyte GA-F2A68HM-DS2
RAM 8 GB.
PSU bilmiyorum.
Hangi oyunları oynayacaksınız?
Hayır.
Elinizde neler var?
İşlemci, anakart, RAM, PSU?
Her türlü oyunu oynarım aklınıza ne gelirse.
PSU 350 watt mış kasayı açıp baktım.
Yeni PSU masrafını ve R9 390'ın elektrik tüketimini düşünürseniz GTX 1060 6 GB daha uygun olur. Elinizdeki 350W PSU sağlamsa GTX 1060 için yeterli olur.
Bu arada sisteminiz bu ekran kartları için zayıf. Her türlü darboğaz yaşarsınız. Emin misiniz böyle kartlar almaya?
İşin sonunda sistem yükseltme çabaları olacaktır. Yeni masraflar da kapınızda ha!
Yeni PSU masrafını ve R9 390'ın elektrik tüketimini düşünürseniz GTX 1060 6 GB daha uygun olur. Elinizdeki 350W PSU sağlamsa GTX 1060 için yeterli olur.
Bu arada sisteminiz bu ekran kartları için zayıf. Her türlü darboğaz yaşarsınız. Emin misiniz böyle kartlar almaya?
İşin sonunda sistem yükseltme çabaları olacaktır. Yeni masraflar da kapınızda ha!
İşlemciniz almak istediğiniz ekran kartları için çok zayıf.Ne tür darboğaz yani.
Darboğaz yaşatmayacak ekran kartı önerebilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.