R9 390 Ekran Kararması

MrShelby55

Hectopat
Öncelikle merhabalar.
AMD R9 390 ekran kartı modelini kullanmaktayım yaklaşık 4 senedir? Son 1 haftadır ekran gitme sorunuyla karşı karşıyayım. Oyundayken birden biri görüntü 'no signal'e düşüyor. Ancak kasa fanlar her şey çalışmaya devam ediyor. Herhangi bir overclock yapmadım bu zamana kadar. Funmark testi yaptığımda 5 ya da 6. dakikaya geldiğimde sistem aynı şekilde sadece ekrana görüntü vermeyi kesiyor kasa aktif şekilde çalışmaya devam ediyor. Test 5-6 dakikaya geldiğinde 78-80 sıcaklık arasında gidip geliyor. Onun haricinde sistem boştayken GPU clock değerim sabit 300 MHz ancak mem clock 150 MHz iken 1-2 saniyede bir 1500 olup tekrar 150 MHz geri dönüyor. Boştayken ısı 50-55 civarında. Çok araştırdım ancak bir çözüm bulamadım yardımcı olabilecek bilgili arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Lütfen Driver sil temizle, DDU ile tekrar kur bunları denedim sistem güncel herhangi bir virüs yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…