R9 390 ekran kartına sistem tavsiyesi

cenktonka

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yeni çıkan R9 390 ekran kartı ile bir sistem toplamak istiyorum. Amacım bir gaming pc oluşturmak. Bütçem 1 MS monitör dahil (23inch) 4500 TL civarı. İşlemci sizce Amd FX-9590 tercih edilir mi yoksa İntel mi al dersiniz ? Bilen birinden yardım istiyorum.

iyi günler öncelikle yanlış Türkçe kullanımı sebebi ile ban yemiştim anca yazabiliyorum :D. Haswell Refresh derken model olarak da bir model verebilirseniz çok sevinirim tam bilgim olmadığı için İntel i7 4820K 3.7 GHz 10 mb modelini önerir misiniz bu işlemci Haswell Refresh klasmanına giriyor mu ?

@Recep Baltaş Tekrar rahatsız ettim ama Haswell Refresh derken model numarası verebilir misiniz ? Bir de bu işleminin fiyatı 4790 K ya göre baya daha uygun bunu önerir misiniz yoksa 4790 K dan şaşma mı diyorsunuz ? İntel Core i7 4820K Soket 2011 3.7Ghz 10Mb Önbellek İşlemçi - Vatan Bilgisayar

Anladım zaten eğer dediğiniz gibiyse 2011 soket ana kartlar baya daha yüksek o zaman 4790 K yolları taştan :D

Bu sistemi alabilirsiniz.
ssdasdsd.png

SAPPHIRE 11241-00-20G ekran kartı - inventus

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı