R9 390 ekran kartı ile cs go, league of legends, mad max gibi oyunlarda problem yokken grand theft auto V ve batman arkham knight oyunlarından bir süre sonra oyunlar hata veriyor. Bu arada psu'dan çok fazla cızırtı sesi var sizce psu kaynaklı bir problem mi yaşıyorum? Yardımlarınızı bekliyorum.
Not: Oyunlar orjinaldir.
Psu:Cougar CMX-700 700W 80+ Bronze yeterli gibi ama.
Ekran Kartı başka bir sistemde test edildi herhangi bir problem yaşanmadı ay sonunda sisteme güç kaynağı takviyesi yapacağım alacağım güç kaynağıda budur ; FSP HYDRO G 750 SERİSİ 80PLUS GOLD 850W FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI güç kaynağı hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Pc şu anda ekran kartı takılı değil 4670k onboard ekran kartı var ve onla bir sorun yok ama ekran kartını taktığımda ve yük altına soktuğumda ekran kartı hata veriyor başka sisteme taktığım da hiçbir problem yaşamadım ekran kartıyla saatlerce oynadım güç kaynağı yük altında problem çıkarıyor önerdiğin psu da sorunlar yaşayan kişiler oldukça fazla fsp nin bu modeli oldukça iyi gibi geldi bana kutu içeriği iç yapısı hoşuma gitti başka bir sitede üretilme aşamasını izledim sağlam olmuş buyrun sizde izleyin ;
Pc kasası biraz dar yerdeydi pek aldırış etmiyordum şimdi havadar bir yere yerleştirdim şu anlık bir problem yok yeni 16.4.2 yükledim biraz test edicem umarım bi sıkıntı olmaz.