R9 390 GTA 5 ve Arkham Knight Oynarken Hata

ProDigYYY

Hectopat
Katılım
14 Ekim 2015
Mesajlar
32
Yer
Ünye / Ordu
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
R9 390 ekran kartı ile cs go, league of legends, mad max gibi oyunlarda problem yokken grand theft auto V ve batman arkham knight oyunlarından bir süre sonra oyunlar hata veriyor. Bu arada psu'dan çok fazla cızırtı sesi var sizce psu kaynaklı bir problem mi yaşıyorum? Yardımlarınızı bekliyorum.
Not: Oyunlar orjinaldir.
Psu:Cougar CMX-700 700W 80+ Bronze yeterli gibi ama.
 
Pc şu anda ekran kartı takılı değil 4670k onboard ekran kartı var ve onla bir sorun yok ama ekran kartını taktığımda ve yük altına soktuğumda ekran kartı hata veriyor başka sisteme taktığım da hiçbir problem yaşamadım ekran kartıyla saatlerce oynadım güç kaynağı yük altında problem çıkarıyor önerdiğin psu da sorunlar yaşayan kişiler oldukça fazla fsp nin bu modeli oldukça iyi gibi geldi bana kutu içeriği iç yapısı hoşuma gitti başka bir sitede üretilme aşamasını izledim sağlam olmuş buyrun sizde izleyin ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Pc kasası biraz dar yerdeydi pek aldırış etmiyordum şimdi havadar bir yere yerleştirdim şu anlık bir problem yok yeni 16.4.2 yükledim biraz test edicem umarım bi sıkıntı olmaz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı