R9 390 mı MSI GTX 970 mi?

Hangi Kart

• Oy verenlerin toplamı
    21

Berk Kuruçay

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu ekran kartlarından birisini almak istiyorum. Fakat hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum video çekmek için kullanıcam. R9 390'ın ömrü daha uzun ama GTX 970'in 6000 tllik sistem toplamasında kullanılması tuhafıma gitt. GTX 970'in yazılımı r9 390 ekran kartın RAM'ı falandır filandır ama vRAM'ı daha düşük lütfen bilgilerinizle cevap verin taraf tutmayın. ,şlemci i5 6500 skylake veyatta i7 6700 k skylake.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia video çekmek için daha elverişli yazılımlara sahip. Örn: Nvidia Shadowplay. Video çekerken en fazla performanstan 5-6 FPS kaybedersin. Video için istiyorsan ve zaten kendin de diyorsun ondan dolayı Nvidia senin için daha iyi olacaktır.
CoD Bo3 gibi bir oyun oynuyorsan Vram ister. GTX 970 CoD Bo3 'ü Ultra 'da kaldırsada Vram'i yeterli olmuyor. R9 390, Vram ve bit ile öne çıksada Nvidia'nın verdiği üstün yazılımı geçemiyor.

Nvidia'nın yazılım desteği AMD'den daha iyi ve aralarında aman aman bir fark yok (bence) o yüzden GTX970

Sen orda 6000TL'lik sistem tavsiyesi demişsin 6000TL bütçen varsa notebook almanı öneririm
MONSTER® TULPAR T5 V5.3 15.6"
8GB GTX 980 bulunmakta. 250 TL öğrenci indirimiyle 6300TL'ye alabilirsin. Vram sıkıntısı hiç çekmessin ve elbette RAM'de. Bu notebook RAM'ler DDR4 2133Mhz 16GB , ekran kartı 8GB GTX 980M , işlemci i5 6700HQ Skylake 14nm. Daha ne istiyorsun Normal masaüstü ekran kartı bile 4GB iken notebookda 8GB ekran kartı.. Çok güzel bir bilgisayar ortaya çıkıyor

Masaüstü o paraya oyun canavarı bir sistem toplarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…