yok1231231
Hectopat
Daha fazla
Konu başlığını görünce büyük ihtimal çoğu kişi bakmayacak sanırım ama neyse. Aslında bir kaç ay önce sistem önerisi için konu açmıştım ama almak nasip olmadı. Şimdi kesin kararlıyım aslında alacağım parçalar aklımda ama özellikle şu yeni çıkan 390 serisi çok fena kafamı karıştırdı. 390 serisi beraberinde benim için kafa karışıklığı getirdi. F/p ürünü olarak 970 almak istiyordum ama 390 serisi GDDR olarak sıkıntıları tamamen çözecek gibime geldi... Ta ki fps değerlerini görene kadar driverleri şu anda betada sanırım bilmiyorum ama 1 ay önceki videolarda 390'nın (x olan değil !) zayıf kaldığını gördüm. Gtx 970 20 Fps fark atıyor resmen bu durumsa beni tamamen çaresiz bıraktı. Gtx 970 alsam GDDR 1 sene sürmeden büyük ihtimal sıkıntı çıkarmaya başlayacak. R9 390 alsam bu sefer Fps değeri düşük şu anda güncelleme gelmiş filan diyorlar baktım bir kaç yere ama lütfen beni aydınlatın. Bütçem önceki konu kadar rahat değil. 390 Fps değerlerini Gtx 970 seviyesinde hatta belki daha üstün görüyordum ama bu driver mevzusu hep böylemi devam edicek emin değilim... Lütfen bekliyorum tavsiyelerinizi. Ne olur ne olmaz bütçem 4000 tl civarı bu değerden çok fazla çıkacağını düşünmüyorum. Çünkü bana sıkıntı çıkarır daha fazlası. Monitorum var şu anda klavye,mouse filanda dahil değil bu bütçeye.