mmurat0170
Hectopat
Daha fazla
Hepinize merhabalar. Yaklaşık 4000 TL kadar bir bütçem vardı ve sistemimi topladım. Fakat ekran kartına daha karar veremedim. Aynı fiyat etiketine sahip olan bu iki kartın arasında 5 fps kadar bir fark var. Tabii ki de R9 390 daha üstün. Fakat yine de 4000 lira ile toplanan sistemlerde hep GTX 970 tavsiye ediliyor. Sizce hangisi daha iyi? Ben kendi çapımda bir karşılaştırma yaptım, siz de yardımcı olursanız sevinirim.
Kısacası durum ortada. Siz de fikrinizi sebepleriyle belirtin ki ben de kararımı vereyim.
- -Witcher 3'de hairworks kapalıyken R9 390 3 fps öndeyken Hairworks'ü açtığımızda fark 25'e çıkıyor ve GTX 970 öne geçiyor.
- -Sistem tavsiye edilirken GTX970 en çok yararlanılan kart. Son zamanlarda fenomen oldu diyebiliriz.
- -GTX970'in çok sorunlu olduğu söyleniyor. VRAM sorunundan tutun da kartı bozuk çıkanlara kadar.(C.W.'yi sorun etmiyorum.)
- -R9 390'ın 8GB belleği çok olmasa da insanın içini rahatlatıyor gerçekten. Ne de olsa 5 sene kullanacaksın sistemi.
- -R9 390'ın deli gibi güç tükettiğini söyleyenler var. Hatta bazıları en az 80+750w'ın gerekli olduğunu söylüyor. Her ne kadar ben buna inanmasam da AMD'nin ne kadar elektrik canavarı olduğu ortada.
- -Battlefield 4'de mantle açıkken R9 390, 970'i solluyor.
- -R9 390'ın ısınma sorunu olduğunu söyleyenler var.
Kısacası durum ortada. Siz de fikrinizi sebepleriyle belirtin ki ben de kararımı vereyim.
Son düzenleyen: Moderatör: