R9 390 sistem toplama

Rasih Küçük

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaslar sistemim bu . iki hafta içinde almayı planlıyorum. Size birkaç sorum var.
-Sapphire marka ekran kartı hakkinda ne düşünüyorsunuz.
-Psu yeterli mi sistem icin belki aldıktan 6 ay sonra CS yapma ihtimalim var.
-Deep Cool sıvı soğutma hakkında ne düşünüyorsunuz en fazla sogutmaya 250TL verebileceğim icin bunu seçtim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Screenshot_2016-03-02-18-09-49.png
Screenshot_2016-03-02-18-09-42.png

Son düzenleyen: Moderatör:
'Masaüstü Sistem Tavsiyeleri'ni dikkate almanı öneririm. Kasa ve ekran kartını ben şahsen tercih etmiyorum. Uzun ömürlü olduğunu da düşünmüyor. Araştırmaya devam et, dava güzel ürünler bulacağına eminim.

AMD ekran kartı alırken önceliğin kesinlikle Sapphire olmalı soğutma konusunda diğer markaları tokatlıyor. Performans olarak zaten iyi. Hatta Sapphire R9 390X alabilme durumunuz varsa kesinlikle tercihiniz 390X olsun. Aldığınıza asla pişman olmayacağınız bir ürün. PSU gayet yeterli. Sıvı soğutma hakkında birşey söyleyemeyeceğim kullanan arkadaşlar varsa dilerim cevap yazarlar.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ceza yediğim için yazamadım. Sistemde ufak degisiklikler yaptım sizce simdi nasil olmuş.
i5 6500 işlemci
Dark n10
Kingston Fruy 240GB sdd
Gigabyte H170 Hd3
Saphhire R9 390
Kingston ddr4 8GB cl14
Corsair 650w 80+
Bu sistem olmus mu ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı