R9 390 VS GTX 97O

tırtco

Hectopat
Daha fazla  
Sistem toplayacağım. GTX 970'de kesin karar kılmıştım ama karşıma r9 390 çıktı. R9 390 daha pahalı olabilir ama 100 lira daha fazla veriyim daha iyisi olsun istiyorum. @Recep Baltaş veya @Ali Güngör veya @Adion veya @Silinen üye veya etiketlemediğim technopat ekibinden herhangi biri cevap verebilirse çok çok çok sevinirim çünkü beni sadece bu insanlar tatmin edebilir sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI R9 390 tavsiye ederim sadece. Onun dışında ise Galax HOF hariç, Galax tavsiye etmem ama diğer markalar iyidir. Güç kaynağın 600 Watt kaliteli olmalı en az, tavsiye 650 Watt ve üzeridir.

FPS olarak 390 daha çok verim sağlıyor lakin güç tüketimi ısınma gibi olaylar var. Bunun yanında Nvidia yazılımıda cabası. Yazılımsal destek Nvidia da AMD ye göre daha güçlü ama eğer ben yazılıma bakmam güç tüketimi ve sıcaklık sıkıntı değil diyorsanız alabilirsiniz ama 5 6 FPS için bence Nvidia dan vazgeçmek olmaz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı