R9 390 yanına yeni CPU ve anakart önerisi

maglordberk

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, bu donanım işlerinden çok az anlayan biri olarak tavsiyenize ihtiyacım var. 5 yıl önce topladığım bilgisayarım artık bana yetmiyor. Ancak bütçem sınırsız değil.
Anakart: ASUS M5A99FX Pro r2.0.
İşlemci: AMD FX 9590 (sorunlu, %100 güçte kapanma yapıyor).
Ekran kartı: MSI R9 390.
PSU: Zalman ZM600-LE.

Araştırdığım kadarıyla ekran kartım orta seviye oyun deneyimi için yeterli. Sorunlu işlemcimi değiştirip artık soba gibi olmayan Intel'e geçmek istiyorum. İyi bir işlemci önerebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, bu donanım işlerinden çok az anlayan biri olarak tavsiyenize ihtiyacım var. 5 yıl önce topladığım bilgisayarım artık bana yetmiyor. Ancak bütçem sınırsız değil.
Anakart: ASUS M5A99FX Pro r2.0.
İşlemci: AMD FX 9590 (sorunlu, %100 güçte kapanma yapıyor).
Ekran kartı: MSI R9 390.
PSU: Zalman ZM600-LE.

Araştırdığım kadarıyla ekran kartım orta seviye oyun deneyimi için yeterli. Sorunlu işlemcimi değiştirip artık soba gibi olmayan Intel'e geçmek istiyorum. İyi bir işlemci önerebilirseniz sevinirim.
10400F bütçeye bağlı olarak h410 veya b460 anakart seçebilirsiniz. Ram ise 3000mhz yeterli 2666 üstünü zaten desteklemiyor. Bütçeyi öğrenebilirsek daha isabetli öneri yapılabilir.

İ3 10100F ve H410M-A Pro.
10400F bütçeye bağlı olarak h410 veya b460 anakart seçebilirsiniz. Ram ise 3000mhz yeterli 2666 üstünü zaten desteklemiyor. Bütçeyi öğrenebilirsek daha isabetli öneri yapılabilir.
MSI B460M-A Pro Anakart Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu ikisi olabilir.
Çok teşekkür ederim, hepsine bakacağım. Tam bütçeme göre öneriler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı