R9 3900X CPU soğutucu önerisi

Ruslanandir

Femtopat
Selam Ben Azerbaycan'dan yaziyorum. Sizi seviyorus ve izliyoruz. Ben 3DS Max ve diger proqramlarla isleyirem. Ben de hali hazirda PC'de prossesor Ryazen 9 3900 X'di. CPU cooler oz Wraith Prism'di. Bunu cikartibda NH-D15 kullan bilir miyim? Tempetraturda fark yaradar mi? Veya Sizin bana tavsiyeniz var mı? Daha guclu sogutma alayim. 80-130 $ arasi fiyat da. Sivi olmasi iyi olur mu ben beyenmiyorum da? Onceden tesskur.

Evet sıcaklık farkı gözle görülür olur. Bu arada umarım yazdıklarımızı anlayabilirsiniz sıkıntı olmadan. Sıvı soğutma 3900X'e çok yakışır. Silverstone PF240 çok iyi olabilir ancak dolar bazında fiyatını bilmiyorum. NH-D15 gibi bir demir yığını yerine daha hafif bir sıvı soğutma alınması daha mantıklı geliyor bana.

Bahsettiğiniz soğutucu çok güzel ve çoğu sıvı soğutmayla rekabet edebilecek bir düzeyde. Kasanızın modeli nedir? Her kasayla uyumlu değil çünkü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı