- Makaleler
- 3
Ekipman konusunda yeni konu açmanız daha doğru olur.
forumda da yeniyim tamam o zamanEkipman konusunda yeni konu açmanız daha doğru olur.
Hocam sana bir sorum daha olacak mesela ben senin bana önerdiğin sistemi veya ona benzer bir sistemi aldım diyelim ve atıyorum csgo oynarken yayın açmak istedim FPS değerlerimde büyük ölçüde bir azalma olur mu ?Ekipman konusunda yeni konu açmanız daha doğru olur.
İşte bundan bahsediyorum, azalma olmaması için 1080P üzeri almamanız gerekmekte (bence.) ve işlemcinizin çok güçlü olması gerekmekte. İnsanlar bu bilgisayarları alayım tek bir oyun oynayıp geçeyim diye almıyor. Altta sayısız tane işleme bırakıyorlar. Mesela render yapmayan bana bile 3900x ve 32 GB RAM ucu ucuna yetiyor. 30-40 Tane pazar hesap açıyoruz çoklu çekirdek ve aynı zamanda düşük çözünürlük tam da bu durumlarda gerekli. Adam yayından bahsetmiş, yayın açmak istiyorsanız benim dediklerimi daha çok dikkate almanızı öneririm. CSGO ve yayın demek, düşük çözünürlük ve çok hertz demektir.forumda da yeniyim tamam o zaman
Hocam sana bir sorum daha olacak
Hocam sana bir sorum daha olacak mesela ben senin bana önerdiğin sistemi veya ona benzer bir sistemi aldım diyelim ve atıyorum csgo oynarken yayın açmak istedim FPS değerlerimde büyük ölçüde bir azalma olur mu ?
Elbet bir azalma olacaktır. Bu azalma oyundan oyuna değişir tabii ancak CS:GO için %20 bir azalma olur diye düşünüyorum şahsen. Veya daha da az olabilir çünkü seçtiğim işlemci gayet güçlü ve yeterli. Gerek çoklu gerek tekli çekirdek performansı olarak. Ryzen 7 3700X için konuşuyorum.Hocam sana bir sorum daha olacak mesela ben senin bana önerdiğin sistemi veya ona benzer bir sistemi aldım diyelim ve atıyorum csgo oynarken yayın açmak istedim FPS değerlerimde büyük ölçüde bir azalma olur mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.