Ryzen 3900X ve RX 5700 XT sistem toplama

Su an almış olduğum üründe sistemde sorun çıkaracağı kanaatiniz var mi? Değişmeden kullanmaya devam etmek seçeceğini zorlamak istiyorum zaman açısından.
Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Fazladan 4 pin meseleside ekstra hız aşırtma için konulmuş bir şey. Bir deneyin sıkıntı olmazsa kullanmaya devam edin. Zaten ürünü almışsınız.

Ekran kartı seçimi oyun dışı kullanım için yanlış olmuş. Soğutması berbat referans tasarımların. işlemciye uygun güzel bir sıvı soğutma takılması lazım seçenek çok bakıp söylerim bir ara. Güç kaynağı modüler değil kablolama da hava akışına kötü etki bırakıyor. İş için kullanacağınızı düşündüğüm için soğutma ayrıca önem kazanıyor. Anakartı Gaming olmayan modelle değiştirip artan paraya ekle çıkar yapıp sıvı soğutmaya yöneltebiliriz. Ayrıca kasayı hava akışının daha güzel olduğu bir kaç model var onlara da bakabiliriz. Ekran kartı seçimi iş için uygun değil demiştim. Nvidia modellere yönelebiliriz yine. Toplama montaj konusunda yardımcı olabilirim. Kahramanmaraştayım. Düşünürseniz özelden ulaşabilirsiniz.

İs icin de kullanacağım multimedia içerik için de. Mühendislik anlamında büyük bilgisayar yükleri olmuyor. Şöyle ki su an laptop dan çalışıyorum. (İ7 7700HQ, 16 GB RAM, GTX1050, 256 GB SSD, HP Laptop) bazı algoritmik macrolar, bazı projeler dışında sorun yaşamıyorum.

Aşırı ısınacağı senaryoları yakın zaman içinde ( 1 sene ) yaşayacağımı düşünmüyorum.

Kasa icin Corsair Carpide SPEC-06 Temperli Cam Beyaz Mid ATX Gaming tercih ettim. İş ortamı olduğundan aşırı dikkat çekmeyen, kendini de çok saklamayan bir görsellik kazandırmak istedim.

Ayrıca monitör beyaz renk olsun istiyorum. Hala seçim yapmadım tabi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı