R9 3900X - RX 580 sistem oyun oynarken kendini yeniden başlatıyor

İronclad39

Femtopat
Daha fazla  
Geçen gün bilgisayarda anakartı, işlemciyi, RAM'leri daha iyisiyle değiştirdim. PC de sadece PSU, hard disk(hard disk arızalı) ve ekran kartını değiştirmedim. Oyunda biraz vakit geçirdikten sonra PC kendini yeniden başlatıyor. Sorun nedir?

CPU: AMD Ryzen 9 3900X
GPU: RX580
PSU: 600 watt
Anakart: ASUS X570 Pro

Hocam işlemciyi ne kadara aldınız? Ve soğutucuyu değiştirmediyseniz belki ısınıyor olabilirdir ama o ekran kartı ile sanmıyorum.

Hocam işlemciyi ne kadara aldınız? Ve soğutucuyu değiştirmediyseniz belki ısınıyor olabilirdir ama o ekran kartı ile sanmıyorum.
işlemciyi 9k gibi bir fiyatı vardı.Ama soğutucu direk kendisiyle geldi.55 derecelerde dolanıyo genellikle.

Hocam güç seçeneklerinden yüksek performansı seçin, ve artı olarak ekran kartınızın güç kablosu bağlı mı? Çünkü ekran kartının 160 180W değeri var ve 75W sadece Windows çalıştırmaya yeterlı bu kartlarda, ekran kartınızın kablosunu kontrol edin lütfen.

ekran kartımın güç kablosu takılı fakat monitör eski olduğu için aparat yardımıyla kullanıyorum.

Benden ondan kaynaklı diye düşünüyorum, dediğimi deneyip tekrar bilgi ulaştırır mısınız hocam. Eğer sorun çözülemezse Windows hata kayıtlarını atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…