R9 3900X ve RTX 2070S sistem nasıldır?

siyano

Femtopat
Katılım
25 Kasım 2020
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selam,

Çok bilgisayar donanımdan anlamam, derme çatma YouTube'dan oradan buradan izleyerek kendimce bir sistem topladım ve aldım dün. Toplamda 19 bin civarı tuttu. Ancak uyumsuzluk veya mantıksız gelen bir yer var mı diye sizin fikirlerinizi merak ediyorum. İçime kurt düştü yanlıs bir şey mi yaptım diye.

İlk sorum parçalar ve aralarındaki uyum mantıklı mı? İkinci sorum İncehesap'dan almıştım montajı onlar yapacaklar ancak cok şikayet var Int'de onlara mı yaptırayım yoksa kendim demonte alsam nerede yaptırtabilirim montajını. Güvenilir mi? Şimdiden teşekkürler herkese parça listesini aşağıda paylaşıyorum.
Not: İş için aldım, render vs oyunla aram sıfır değil ama çok iyi de değil. Ekran kartını bu yuzden 2070 aldım.

1606400270926.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart kötü.
Oyun amaçlı bir sistem için parçalar biraz dengesiz seçilmiş, siparişi daha yeni verdiyseniz 3070 ekran kartlı bir sistem toplamak daha iyi olacaktır.
 
Yorumlar için çok sağolun yukarıdada belittiğim gibi oyun için toplamadım sistemi asıl iş için topladım o yüzden işlemciye yüklendim. oyun sıfır oynamayacağım elbet ama işlemci daha ön planda açıkcası.
Asıl sormak istediğim ryzen 9 stok fan yeterli olur mu illaha sıvı soğutucu almam gerekiyor mu? @Recep Baltaş hocam senin fikirlerini de çok merak ediyorum.
 
Başta bütçe planlarken sıvı soğutucuyu atlamışım tüm bütçe bitti alamadım açıkcası. Bana söylenen stok kule tipi fan geliyor işlemci yanında bir süre idare eder sizi ileride isterseniz alırsınız dediler. Çok sıkıntı yaşarmıyım diye tırsıyorum stok fanla 75'in üstüne vs çıkarsa sıkıntı.
 

Geri
Yukarı