Sistemin eksiği ekran kartı gelmediği için gelmeden önce sistemi kurayım geldiğinde hazır olur diye.
Ama görüntü alamadım. Anakartımın özelliklerine baktığımda bazı siteler onboard olduğu bazı siterler de ise olmadığı yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır, 3900X'in içinde dahili grafik birimi bulunmadığı için görüntü alamamanız normal, Intel'deki F serisi işlemciler gibi. Ekran kartını bekleyin mecburen.
Sistemin eksiği ekran kartı gelmediği için gelmeden önce sistemi kurayım geldiğinde hazır olur diye.
Ama görüntü alamadım. Anakartımın özelliklerine baktığımda bazı siteler onboard olduğu bazı siterler de ise olmadığı yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
R9 3900X APU bir işlemci değil. Yani içerisinde dahili grafik birimi bulundurmuyor. X570 onboard olamaz zaten, anakartlara dahili grafik birimi konmayalı çok uzun süre oldu.