R9 390'a sahip en ucuz toplama sistem fiyatı nedir ?

Untitled.png
 
Kesinlikle ikinizin söylediğine de katılıyorum. Arada Asus'un Gpu Tweak programını sistem tepsisine göndermek yerine kapatınca (dalgınlıkla) bu tarz sıkıntılar yaratabiliyor garip bir şekilde. Fanlarını tamamen deaktif duruma getirmesi çok enteresan geldi bana.

Program aktifken yine bir MSI ya da Sappire gibi olmasa da makul sıcaklık seviyelerinde tutulabiliyor.
@Buğra tulpar @BERWAR
 
Buyrun en ucuz sistem. Hem de R9 390'lı :ROFL::ROFL::ROFL: Şaka bir yana bütçe belirtin ona göre sistem toplayalım. Sırf R9 390 olacak diye diğer parçaları berbat etmenin bir yolu yok.
Eki Görüntüle 160467

Hacı Casper bile kaç GB bellek koyuyor. Utan kendinden. :D:D:D:ROFL::ROFL::ROFL:

Merhaba sadece şöyle bir fikir verebilirim. R9 390x Asus ekran kartı almak zorunda kalmıştım MSI'ın stokta olmaması ve aciliyetten dolayı. Film izlerken ekran kartının iki kez 100 derece sıcaklığa ulaştığı oldu. Bir deneyimimi paylaşmak istedim aklınızda bulunsun.

Film izlerken bile ısınıyorsa sizin kartın soğutmasında kesin bir sorun var. Soğutucuyu hiç söktünüz mü? Ürünü alırken kontrol ettiniz mi? Teşhir veya iade edilmiş ürün olmasın?

Patron çıldırdı! Gerçekleşecek darboğazdan firmamız sorumlu değildir. :D
Ekran Alıntısı.PNG
 
Hocam 970 tercih etme sebebiniz ney

R9 390 güzel bir kart, kendimde Amd kullanıyorum. Kesinlikle bu önerimde kötüleme yada aşağılama yok yanlış anlamayın. Amd yazılım konusunda ne kadar atılım yapsa da Nvdia cephesine yaklaşamıyor. Yayınladıkları Crimson sürümleri Asus Gpu Tweak ve MSI Afterburner ile uyumlu çalışmıyor. Eski driverlar ile kullandığım OverClock değerlerini yeni driverda kullanamıyorum Crimson yazılımı çalışmayı durduruyor ve tam ekranda çalışan uygulamaları kapatıp yeniden çalıştırmam gerekiyor ve volt değerleriyle oynamama izin vermiyor. Eski Driver ile bu ayarları kullandığımda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Bu seferde güncellemenin getirdiklerini kullanamıyorum. Bu kadar bütçe ayırmışken tercihinizi Nvdia'dan kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
 
Kendinizin yaşadığı sorunları bütün markaya mal etmek yanlış olur.
MSI R9 390 kullanıyorum ve gayette memnunum, arkadaşımda da MSI GTX 970 var onun işlemcisi 6600K, benimki 6600 olmasına rağmen daha iyi performans alıyorum. Bütün oyunları ultrada oynuyorum, kasma donma bir şey yok.
Crimson MSI Afterburner ile gayet uyumlu çalışıyor bende, herhangi bir sıkıntı yok.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı