R9 390'lı Sistem Toplama

Sana şuanlık önerebileceğim 100-250 tl arasında bir ürün yok. Fakat dersenki ben ileride SLI yapıcam ama aynı zamandada bütçemi çok fazla aşmasın.
403 liraya bu anakartı tavsiye ederim.

Killer teknolojisi online oyunlarda bant genişliğinizi bir tık daha yukarı arttırarak , lag , ping vs. gibi sorunları dahada azaltarak internet kullanımınızı daha verimli hale getiren bir teknoloji. Ayrıca anakartın military class 5 sertifikalı olmasıda anakartın kalitesini dahada arttırıyor.
Buyrun buda anakartın resmi sayfasındaki tanıtım yazıları ve özellikleri.

Teşekkürler ben bunu bi düşüneyim güzel özellikleri varmış.

R9 390 ile SLI'ı nasıl yapacaksınız merak ettim doğrusu. SLI Nvidia'nın, Crossfire AMD'nin teknolojisidir ve Crossfire daha verimlidir. R9 390 Crossfire yapma, bu sistemle 2. karttan verim alamazsın ve güç kaynağın yetmez. H110M çok kırpılmış bir kart, B150 Gaming M3 almanı tavsiye ederim. Gaming anakartların ses yongası, bileşen kaplama kalitesi gibi bir çok özelliği daha üst seviyedir. Kasa seçimin çok iyi, güç kaynağı kötü. Güç kaynağı olarak Corsair VS650 alabilirsin. Bunlar dışında sistemin iyi.

R9 390 ile SLI'ı nasıl yapacaksınız merak ettim doğrusu. SLI Nvidia'nın, Crossfire AMD'nin teknolojisidir ve Crossfire daha verimlidir. R9 390 Crossfire yapma, bu sistemle 2. karttan verim alamazsın ve güç kaynağın yetmez. H110M çok kırpılmış bir kart, B150 Gaming M3 almanı tavsiye ederim. Gaming anakartların ses yongası, bileşen kaplama kalitesi gibi bir çok özelliği daha üst seviyedir. Kasa seçimin çok iyi, güç kaynağı kötü. Güç kaynağı olarak Corsair VS650 alabilirsin. Bunlar dışında sistemin iyi.

Sistemin 2. Karttan verim alamamasının nedeni ne peki hani psu doğru, 370watt çekiyor 390 yetmez ama diğer konuda neden yapmayayım zaten şuan öyle bi niyetim yok ama bilgisine de ihtiyacım var açıkcası.
Sisteme kafamda olan ekleme ilerisi için 8gb aynı model ram ve sdd eklemek olacak.

Sinerjide seçtiğim rame ulaşılamıyormuş sanırım bi sorun varmış rami şimdilik bu şekilde seçtim fiyat net belli olması açısından bi kaç oynama ile sistem şuanda bu halde.
Merak ettiğim yazın bu fiyat konusu sizin tahminiz ile değişme gösterir mi?
Sinerjiye güvenebilir miyim fiyatların ucuzluğunun sebebi nedir?
Ayrıca sistemi yazın toplayacağımı belirtmek isterim fakat kafamda büyük ölçüde böyle bi sistem var ufak bütçeye göre oynamalar belki olabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-01-29-23-01-58.png
    Screenshot_2016-01-29-23-01-58.png
    164,8 KB · Görüntüleme: 158
  • Screenshot_2016-01-29-23-02-05.png
    Screenshot_2016-01-29-23-02-05.png
    141,7 KB · Görüntüleme: 149
Sistemi yazın toplayacaksan şimdi açman mantıklı değil. AMD'nin Zen işlemcileri 2016 ortasına doğru piyasaya sürülecek yani yazın yüksek ihtimal piyasada olur. Ayrıca şahsi fikrim birkaç tane Pascal mimarili NVIDIA kart da göreceğiz. Bunlar hem uygun fiyata sürülürse alınabilirler, hem de piyasayı oynatırlar. Bu parçaların fiyatı düşer evet ama hemen olmaz uzun vadede olur. Ayrıca bakarsınız onlar da f/p ürünü onlardan alırsınız yani teknoloji hızlı değişiyor erkenden yorum yapmak yanlıştır. Siz sistem toplamadan bir hafta önce açın konuyu 1 haftada her şeye karar verir alırsınız merak etmeyin. İyi sosyaller.

Sistemi yazın toplayacaksan şimdi açman mantıklı değil. AMD'nin Zen işlemcileri 2016 ortasına doğru piyasaya sürülecek yani yazın yüksek ihtimal piyasada olur. Ayrıca şahsi fikrim birkaç tane Pascal mimarili NVIDIA kart da göreceğiz. Bunlar hem uygun fiyata sürülürse alınabilirler, hem de piyasayı oynatırlar. Bu parçaların fiyatı düşer evet ama hemen olmaz uzun vadede olur. Ayrıca bakarsınız onlar da f/p ürünü onlardan alırsınız yani teknoloji hızlı değişiyor erkenden yorum yapmak yanlıştır. Siz sistem toplamadan bir hafta önce açın konuyu 1 haftada her şeye karar verir alırsınız merak etmeyin. İyi sosyaller.

Haklısınız bu konuda bekleyip görücez ama şuan tatildeyim yaptığım hiç bir sosyal aktivitem yok üniversite hazırlığım dışında sıkıntıdan bari bunu herşeyiyle rayına oturtayım dedim yazın bir şeyler değişirse ekran kartı olarak değişir şuankinin yerine performansı iyiyse yenisini koyarım. Çok bi oynama yaratmaz sistem. Hani anlatmaya çalıştığım sistemin temeli belli çıkar tak işlemi gibi 1 günde halledilecek bi durumda olur.

AMD Zen islemcileri piyasaya surecek. Bu da uyumlu anakart gelmesi demek. Bir de bunlarin performansina bakilacak derken islemci, anakart hatta belki RAM'ler bile degisebilir. O yuzden acele etmeye gerek yok. :)

Son düzenleme:
AMD Zen islemcileri piyasaya surecek. Bu da uyumlu anakart gelmesi demek. Bir de bunlarim performansina bakilacak derken islemci, anakart hatta belki RAM'ler bile degisebilir. O yuzden acele etmeye gerek yok. :)

Hadi ya ben hiç bu kadar takip etmemiştim hiç yeni teknoloji çıktığı anda takipte olmadığım için bilmiyordum pek o hâlde ben bu sistemi şimdi alacaklara öneride bulunmak için kullanırım artık.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı