R9 390x, 6600k tabanlı sisteme monitör önerisi

Şaka maka harbiden o mouse 400 tl.
Asus ROG Gladius Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatı
Hocam sen en iyisi @CJack60'ın linkindeki monitörü al. Mouse ile monitörü ayrı ayrı sat. En azından 200 tl kâra geçersin :D Sonra @Ömer Dursunlar'ın linkindekinden 2 tane al birini sat 200 tl de oradan kâr etsen, o paraya gidip 4k 144hz 1ms bir monitör alabilirsin. Biraz daha abartsan sistemi bile yenilersin.Ama hakikaten @CJack60'ın linkindeki gayet güzel.ASUS VG248QE, 24", 1920x1080, 1ms, Full HD, Hoparlör HDMI, Siyah, 3D, LED M

Monitör almaya geldik ticarete atılacağız bu gidişle, daha alternatif varsa söyleyin klavye, kulaklık filanda lazım:D Şaka bir yana arkadaşlar ciddi ciddi mouse li hoşuma gitti kendimde kullanabilirim alıcısı varsa satabilirim de neden olmasın.

CSgo bf ve benzeri oyunlar oynamadığım için değiştiricem bu gidişle 4k düşünüyorum. Tabi yüksek fps isteyen bahsettiğim oyunlar oynanacaksa 144hz avantajı dolayısıyla kesinlikle almalısın.
İkinci el fiyatları ne kadar düşünüyor musunuz satmayı ölü piksel veya ghosting var mı anlaşırsak alabilirim.

İkinci el fiyatları ne kadar düşünüyor musunuz satmayı ölü piksel veya ghosting var mı anlaşırsak alabilirim.

2.5 ay oldu alalı sistemle beraber aldım. Her ikisi için test yaptım alır almaz sıkıntı yoktu. Az önce baktım değişen bişey yok. Satma konusuna gelirsek ona başka yerden devam etsek iyi olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı