Her ürününde sorun çıkacak diye bir şey yok ama WD şu anda piyasadaki en kullanışlı HDD'lere sahip bence. En güzel seçim WD olacaktır. Bunun dışında sisteminiz gayet güzel.
HDD ile alakalı tavsiyeniz ve açıklamanız için teşekkür ederim. Sizce oyunlar içerisinde performansı nasıl olur, performansından kastım oyun içerisindeki FPS değerleri ne seviyelere çıkabilir.
Hangi oyunlardan bahsettiğinize göre değişir bu. Full HD 1080p kalitede GTA V en yüksek ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsiniz mesela. CS:GO, LOL vb. hafif oyunlarda uçar zaten alet. 1440p görüntü kalitesi için de uygun bir sistem.
Ben size bir kaç oyun ismi yazayım bu ve buna denk olabilecek oyunlar için bana bir yorumda bulunursanız sevinirim.
-GTA V
-Middle-earth: Shadow of Mordor
-Quantum Break
-Witcher 3
Çalıştığım internet cafe'de 19 adet bilgisayar vardı. 8 tanesinde Seagate Barracuda HDD vardı ve sekizide bozuldu. WD Cav. Green'ler ise yıllardır sorun çıkartmıyor. Bu yüzden ve yukarıdaki haberinde etkisiyle beraber biraz soğudum Seagate'ten.
Ayrıca 5.5 TB toplam WD Cav. Green kullanıyorum. Depolama için yapılmış olmasına rağmen baskı altında çalıştırıyorum ve 4 yıldır tık demediler.