R9 390X uyumlu işlemci önerisi

Lewiosa

Kilopat
Merhaba eniştem geçen günlerde kendine RTX 2060 Super aldı ve eski ekran kartını bana verdi (R9 390x) bende parçalar çok yüksek olduğundan ekran kartsız bilgisayar toplayamadım bana fiyat performansı anakart, işlemci ve RAM önerir misiniz ve bir de PSU'lu kasa uygun fiyatlı olacak tabii ki de sistem.

3000 tl yi aşmayacak şekilde olabilir
Depolama alanı istediğinizi belirtmemişsiniz elinizde SSD veya HDD bulunuyor mu hocam ? Bulunuyorsa böyle bir sistem çıkıyor ortaya. 3084 TL tutuyor.

Son düzenleme:
Kasa olarak bu ürünü tercih edebilirsiniz ben kullanıyorum gayet iyi hava akışı var ve fanlarda renk olarak 8-10 tane mod var. Bir de eğer bütceyi 60-70TL daha zorlarsaniz RAM'ler için bu ürünü tercih edebilirsiniz

Biri Ranker Virgo diğeri Gametech Colder. İkisinde de aynı kasa üstüne marka basılmış, kalitesi tartışılır. Ama ben Gametech adı üzerinde satılan bir kasayı almazdım açıkcası.

Bu fiyat bandında hangi kasayı alırsanız alın zaten pek fazla bir bekleyiş icerisinde olmamanız gerekiyor. Kasanın genel kalitesi olarak kendi tecrübelerime dayanarak kötü değil hatta fiyatına göre gayet iyi fanlarına gelirsek bu gametech adlı firmanın kasasındaki fanlar ile rankerin fanları aynı değil gerek kalite gerek renk modlari olarak ranker dediğimiz marka orta ve yüksek butceli kasalarda üretmekte yani kalite bakımından kötü bir manzarayla karşılaşmazsınız.

Ne kadar bu bütçede çok iyi kaliteler beklemesek de genel amacı göz boyayarak ürün satmaktan başka olmayan bir firma. Ben böyle bir firmanın ürününü sistemimde kullanmam açıkcası. Fanlarının ne yapacağı belli değil sonuçta Gametech markasının ürünü. Ben olsam güvenip almazdım. Tercih konu sahibine kalmış durumda.

Gametech markasının ürünü olduğunu nereden öğrendiniz ve fanlarin ne yapacağı belli olmaz derken fanlar ne yapabilir ki en fazla bozulur fanlarin bozulma olasılığı RAM'lerin bozulma olasılığıyla neredeyse aynı bu zamana kadar elimden birçok kasa geçti hiç fani bozulan kasa görmedim ve darkflash dediğin marka ile sorun yaşayanların sayısı daha fazla ve neden ranker kadar bilinir olmayan sadece düşük bütçeli kasalar üreten bir markaya bu kadar güveniyorsunuz anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…