R9 390X uyumlu işlemci önerisi

Gametech markasının ürünü olduğunu nereden öğrendiniz ve fanlarin ne yapacağı belli olmaz derken fanlar ne yapabilir ki en fazla bozulur fanlarin bozulma olasılığı RAM'lerin bozulma olasılığıyla neredeyse aynı bu zamana kadar elimden birçok kasa geçti hiç fani bozulan kasa görmedim ve darkflash dediğin marka ile sorun yaşayanların sayısı daha fazla ve neden ranker kadar köklü olmayan sadece düşük bütçeli kasalar üreten bir markaya bu kadar güveniyorsunuz anlamadım.

Attığım görsellere bakmadınız sanırım. İkisinin de videolarını izlerseniz fanların kanatlarına kadar aynı olduğunu basit bir şekilde görebilirsiniz. Ranker firmasının köklü olduğunu nereden çıkardınız bu arada. Ben firma hakkında geniş bir bilgiye ulaşamadım. Sadece Sinerji Bilgisayarın olduğunu biliyorum. Bu arada hangisi içinize sindiyse onu seçin hocam. Aralarında çok büyük kalite farklarının olabileceğini sanmıyorum ama benim tercihim DarkFlash Pollux olurdu.

Attığım görsellere bakmadınız sanırım. İkisinin de videolarını izlerseniz fanların kanatlarına kadar aynı olduğunu basit bir şekilde görebilirsiniz. Ranker firmasının köklü olduğunu nereden çıkardınız bu arada. Ben firma hakkında geniş bir bilgiye ulaşamadım. Sadece sinerji bilgisayarın olduğunu biliyorum.

Fanları aynı değil iki kasaninda incelemesini inceledim rank modları bile farkli.
Arkadaşın dediği gibi hangisi içinize sindiyse onu alın ben ranker virgoyu bizzat kullanıyorum o yüzden onu öneriyorum aralarında kalite farkı olur mu bütçe gereği olmaz ama renk modları olarak daha ranker daha iyidir.

Son düzenleme:
Kasa aynı kasa bir arkadaş bu forumda bu kasaların marka basılmamış halini bulmuştu bir sitede ama unuttum şimdi marka basıp göz boyayıp sattıkları düşüncesine katılıyorum :D ben Gametech X coler kullandım bir süre sorunsuz ve firma bayağı ilgili sorulara anında cevap veriyor.

Kasa aynı kasa bir arkadaş bu forumda bu kasaların marka basılmamış halini bulmuştu bir sitede ama unuttum şimdi marka basıp göz boyayıp sattıkları düşüncesine katılıyorum :D ben Gametech X coler kullandım bir süre sorunsuz ve firma bayağı ilgili sorulara anında cevap veriyor.

Kasa ayni zaten. Fanları farklı diye biliyorum ben senin kasanin ışıkları değişiyor muydu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı