R9 390X uyumlu işlemci önerisi

Attığım görsellere bakmadınız sanırım. İkisinin de videolarını izlerseniz fanların kanatlarına kadar aynı olduğunu basit bir şekilde görebilirsiniz. Ranker firmasının köklü olduğunu nereden çıkardınız bu arada. Ben firma hakkında geniş bir bilgiye ulaşamadım. Sadece Sinerji Bilgisayarın olduğunu biliyorum. Bu arada hangisi içinize sindiyse onu seçin hocam. Aralarında çok büyük kalite farklarının olabileceğini sanmıyorum ama benim tercihim DarkFlash Pollux olurdu.

Fanları aynı değil iki kasaninda incelemesini inceledim rank modları bile farkli.
Arkadaşın dediği gibi hangisi içinize sindiyse onu alın ben ranker virgoyu bizzat kullanıyorum o yüzden onu öneriyorum aralarında kalite farkı olur mu bütçe gereği olmaz ama renk modları olarak daha ranker daha iyidir.

Son düzenleme:
Kasa aynı kasa bir arkadaş bu forumda bu kasaların marka basılmamış halini bulmuştu bir sitede ama unuttum şimdi marka basıp göz boyayıp sattıkları düşüncesine katılıyorum ben Gametech X coler kullandım bir süre sorunsuz ve firma bayağı ilgili sorulara anında cevap veriyor.

Kasa ayni zaten. Fanları farklı diye biliyorum ben senin kasanin ışıkları değişiyor muydu?

Kasa ayni zaten. Fanları farklı diye biliyorum ben senin kasanin ışıkları değişiyor muydu?

Gametech X-colder olan değişmiyor X-coler olan değişiyor sanırım arada 30-40TL bir farkla değişen daha pahalı ve değişen olan X-coler mATX kasa küçük olanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…