R9 390X ve i5 6500 sistem Toplama

Big Boy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar topladığım sistem bu. Ileriye donuk olarak ekran kartini iyi alip islemciye pek kasmama karari aldim. Sistem uyumlu mudur? Bu paraya daha iyi bir sistem toplanabilir
mi (monitör ile birlikte) ? Ekrandan kıs şuna ver, bunu kıs bunu upgradele vb. önerileriniz var mı? Son olarak sistem iyiyse kaç yıl götürür? Simdiden teşekkürler

Screenshot_2016-02-03-17-11-50.png

Screenshot_2016-02-03-17-11-58.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı değiştirip ramlerin hızını arttırdım. Ekranı bi düşük versiyona çektim. Hddyi de 2 tb yaptım son hali bu sistemin.
Screenshot_2016-02-04-15-03-31.png

Screenshot_2016-02-04-15-03-37.png

Sadece anakartını overclock yapar. İlla cpu da overclock yapılmalı diye bir şey yok. Parası varsa alsın tabi.

Anakartın oc için bir kart seninse işlemcin buna uygun değil.
Bu yüzden değiştirmeni öneririm.
Aynı fiyatlarda ocsiz bir anakart önerebilir misiniz zamanınız varsa? Çok bilgim yok bilgisayar bileşenleri konusunda digerlerini yine az buçuk biliyorum ama anakart konusunda hiç bilgim yok. Bi öncesinde H170M VD aldım ama RAM'i hızlandırmak isteyince vatandan bakarak en uygun gördüğümü aldım bilgim olmadığı için. Bi anakart önerirseniz sevinirim... Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı