R9 390X ve Titan X Crossfire

xReadyToFire

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Technopat'ta videoda izlemiştim. R9 390X bir de galiba 980Ti'yi crossfire yapmışlardı ama kafama takılan 2 soru oldu. 1.si ben R9 390X ve Titan x'i crossfire yapmayı düşünüyorum. Aynı kasada ve aynı anda kullanabilir miyim? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Titan X ve GTX 980ti Nvidia kartlardır ve AMD kartlarla birlikte kullanıldığında Crossfire modunda kullanılmaz; performans artışı olmaz. AMD kartlar kendi arasında Crossfire yapılır, Nvidia kartlar ise kendi arasında SLI yapılır. Nvidia tarafında kartların GPU'sunun ve bellek miktarının aynı olması gerekir fakat Crossfire'da bu gerekmez.

Öyle bir dünya yok. Amd ile Crossfire, Nvidia ile SLI yapabilirsin. Bu konuda AMD daha başarılı.

Öneri :Elinde o kartlar olduğu için bunu yapmak istiyorsan, 390X'i sat, sisteminde eksik olan parçaları upgrade et, soğutucunu değiştir. 5 Sene boyunca Titan X sana 4K performans, bi o kadar daha 1080p performans sunacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı