R9 3950X ve RX5700XT sistem incelemesi: Hangi parçayı neden aldım?

Yok mu güzel bir fotoğrafı
(Akortek yetkilisi cevapladı, ASRock B550'leri getirmeye sıcak bakmıyorlarmış), onu nereden temin ettin?
Ben YouTube yorumları üzerinden sormayı denedim X570 anakartlar ile benzer fiyata sahip olduğu için onu alın gibi bir şey dediler.

Eylül sonrası görme ihtimalimiz olabilir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar çoğunuz benden fotoğraf istemişsiniz, Çin`den parça bekliyorum (ARGB LED, ekran kartı tutucu, sleeve, M.2 soğutucu gibi) düzenleyip güzel bir çekim yaparım

@fryzen Türkiye`de yaşamıyorum; annem Türk babam Alman kökenli, Almanya`da yaşıyorum. Soğutucu görevini yerine getirmenden memnunum Yorumun için teşekkür ederim, bir dahaki incelemelerimde dediklerine dikkat edeceğim.

@kocaefe88 Sıvı soğutucu yakışabilirdi ama bu soğutucudan da kesinlikle memnunum. Seviyorum kendisini

@SkyRose Oyun sistemi olsaydı o yorum bir nebze doğru olabilirdi ama benim açımdan bu kesinlikle o ikiliden daha iyi

@Sylveon Türkiye`deki distribütör ve satış kanalları hakkında pek bilgim yok ama dediğin yerin müşterilerine karşı biraz agresif olduğu geçmişti laf arasında. Doğru mu?

@Melissa. Yanlış anlama ama gelir gelmez kurallara, düzene ve site arayüzüne uyum sağlamışsın; 1000. mesajından sonra bile alışamayanlar utansın.
Daha önce XenForo altyapılı çeşitli sitelerde bulundum (kurulum da yaptığım için teknik kısımlarına da hakim sayılırım) ve burayı da bir-iki aydır takip ettiğim için alışabildim. Her ne kadar piyasanızın içinde olmadığım için sistem önerisinde bulunamasam da inceleme (elime çok bilgisayar geçiyor) ve rehberlerimle katkıda bulunabileceğimi düşünüyorum

Distribütörün YouTube kanalları var ve özellikle 2017-2018 yıllarında kullanıcı adlarından bile saçma sapan laf soktuklarını gördük maalesef.
"Kaşarlanmış Kaşar" kullanıcı adlı kişiye eleştirdiği için "İşte böyle kaşarlı tost olursun!" diye bir şey demişti bunlar.

"Kaşarlanmış Kaşar" kullanıcı adlı kişiye eleştirdiği için "İşte böyle kaşarlı tost olursun!" diye bir şey demişti bunlar.
Aynen öyle iyi hatırlıyorum örnek vermek istemedim
Sistem hakkında görüşlerimi yazmamışım biraz bahsediyeyim:

Anakart olarak aslında daha iyi VRM yapısına sahip mATX modeller var ama özellikle beyaz-gri ağırlıklı sistem ve 3950X gibi bir işlemciye OC yapıldığı zaman sıkıntı çıkarmadığı için kötü tercih olmamış.

Ekran kartının fanlarının düşük devirde çalışması ekran kartının soğutması iyi olduğu içindir eğer bir sıkıntı yoksa artırmaya gerek yok.

Soğutma zaten @fryzen

Son düzenleme:
Yorumun için çok teşekkür ederim yalnız ufak bir düzeltme yapmak isterim. Anakart ve kasa beyaz değil gümüş grisi tonlarında, anakartta etiket şeklinde beyaz detaylar var ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…