R9 3950X ve RX5700XT sistem incelemesi: Hangi parçayı neden aldım?

Sisteminiz çok güzel olmuş, üçü arasından en çok bu hoşuma gitti.
Fotoğraf atabilirseniz çok memnun olurum.

Sisteminiz çok güzel olmuş, üçü arasından en çok bu hoşuma gitti.
Fotoğraf atabilirseniz çok memnun olurum.
Pazartesi ARGB süs malzemeleri ve sipariş ettiğim telefon (Mi Note 10 Lite`dan ucuz, SD855 ve 5G`li) gelirse hem düşük ışıkta sistemin ışıklarını gösteririz hem de telefonu denemiş oluruz

Pazartesi ARGB süs malzemeleri ve sipariş ettiğim telefon (Mi Note 10 Lite`dan ucuz, SD855 ve 5G`li) gelirse hem düşük ışıkta sistemin ışıklarını gösteririz hem de telefonu denemiş oluruz
Peki, bekliyorum, son mesajı siz yazmış olmayın da, bildirim sorunu oluyor.

Poco F2 Pro gayet güzel telefon, bozuldu mu ki değiştiriyorsun? Umarım bozulmamıştır

Poco F2 Pro gayet güzel telefon, bozuldu mu ki değiştiriyorsun? Umarım bozulmamıştır
Hayır o bozulmadı, iş telefonu olarak kullandığım Zenfone 5 2014 8. kattan düştü ve pert oldu. ROM ile sorunsuz kullanıyordum, üzülmedim değil ama sorun da değil.

Böyle bir sisteme sıvı soğutucu al bir de asla AMD ekran kartı alma. RX 5700 XT var bende sürekli sorun çıkarıyor NVIDIA chıpsetli al git 2080 al ya da 2070 Super.

Böyle bir sisteme sıvı soğutucu al bir de asla AMD ekran kartı alma RX 5700 XT var bnde sürekli sorun çıkarıyor NVIDIA chıpsetli al git 2080 al ya da 2070 Super.

AMD düşmanı değilim ama o Kart'ı kullanıyorum 2060 verimi yok tasarımda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…