R9 5900X için ROG X570-E Gaming anakart yeter mi?

hmm tamam teşekkürler
Yeterli hocam guzel OC yaparsaniz ama ben Uber super OC yapacagim OC delisiyim anakartin anasini aglatirim diyorsaniz

ASUS ROG Crosshair VIII Formula X570 4800MHz(OC) DDR4 soket AM4 RGB Wi-Fi M.2 PCI-e 4.0 ATX anakart​

Bunuda onerebilirim.
hmm tamam teşekkürler hocam

@bkryldzi5 attığınız anakart ile X570-E arasındaki fiyat farkının farkında mısınız? Aradaki farkı siz vereceksiniz sanırım, öyle ise sıkıntı yok. 😁
@hiwmater üç anakart da üzmez ama ben yerinizde olsam bütçem yetiyor ise B550-XE alır geçerdim. 😁

Yok hocam ben eger OC yapacaksa ASUS X570 yeterli ama ben asiriya kacanlar için ornek vermek istedim kullanim amacini bilsem B550 bile yeterli olur OC yapmak için islemcinin vaad ettigi frekansta kulanir amam onun ustune cikmak ister falan bilemem ne için kullanacagini belirtse kusura bakmayin İngilizce klavye var harfler tam yazamiyorum.

Yok hocam ben eger OC yapacaksa ASUS X570 yeterli ama ben asiriya kacanlar için ornek vermek istedim kullanim amacini bilsem B550 bile yeterli olur OC yapmak için islemcinin vaad ettigi frekansta kulanir amam onun ustune cikmak ister falan bilemem ne için kullanacagini belirtse kusura bakmayin İngilizce klavye var harfler tam yazamiyorum.

Hocam, çok OC yapmam.
Herhalde B550XE olur gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı