R9 5900X RX 7800XT ile Windows 11'e geçilmeli mi?

BitikPiyade

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayara format atacağım. Sistem Ryzen 9 5900X RX 7800XT 32 GB RAM. Sadece oyun için kullanıyorum. Sizce Windows 10 mu 11 mi kurmalıyım?

Önemli ölçüde performans kayıpları var eğer ki sisteminiz güçlüyse veya Update yapacaksanız tabii ki geçebilirsiniz.

Not: Başka konudan alındı.

Hayır hocam bizzat kendim geçtim ve birebir aynı FPS'leri alıyorum. Varsa da fark edilemeyecek kadar. Videosunu da bırakıyorum;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır hocam bizzat kendim geçtim ve birebir aynı FPS'leri alıyorum. Düşük sistemler için az da olsa olabilir ama arkadaşın sisteminde hiç fark edeceğini düşünmüyorum. Videosuda varmış;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama bana göre windows 10 Daha iyi Windows 11 De ram kullanımı bir tık fazla Tabi raminiz fazla ise sıkıntı yok.

Ben 16 GB kullanıyorum gayet sorunsuz. Tabii yakın zamanda 32'ye yükselteceğim o ayrı bir konu :). RAM kullanımı yarım GB falan daha fazla. 32 GB bir sistemde fark edilmez bile.

Hocam sistem yüksek sistem konusunda sıkıntım yok sadece oyunlardaki performans açısından soruyorum bazı arkadaşlar daha düşük FPS hatta droplar takılmalar olduğunu belirtmiş o yüzden tam emin olamadım. Ama sizin gibi çok memnun olanlarda var.

Bilgisayara format atacağım. Sistem Ryzen 9 5900X RX 7800XT 32 GB RAM. Sadece oyun için kullanıyorum. Sizce Windows 10 mu 11 mi kurmalıyım?
11 Geçin Windows 11 güçlü sistemler için özellikle optimize edildi. İsteğe bağlı olarak Linux da değerlendirilebilir ama Windows istiyorsanız 11 öneririm.

Gerçi oyun kullanımı demişsiniz Windows daha iyi olur gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı