R9 5900X sistem mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

dgknaltnts

Decapat
Daha fazla  
Mavi ekran - Google Drive minidump dosyam bu arkadaşlar. Başka bir şeye gerek var mı?

Sistem özellikleri;
Ryzen 5900X.
MSI Gaming X Trio RTX 3080.
B550-F GAMING anakart.
Corsair Vengeance 2x8GB 3600MHz RAM.
Corsair RM850.
Cooler Master ML240 V2 sıvı soğutma.
Adata SX8200 1TB M.2 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir aslında.
Kaldır dediğim uygulamaları tekrar yükleyebilirsiniz.
Biraz geç oldu ama aklıma bir sebep daha geldi(henüz mavi ekran almadım). Güç seçeneklerinden gameturbo(high performance) seçeneğine almıştım. Mavi ekrandan sonra otomatik dengeliye getirmiş güç seçeneğini.

Geç olması önemli değil. Yeterki söylemeniz yeterli :D

Yani yüksek performanstan otomatik dengeliye getirmesi mavi ekran için söylendiğini ilk defa görmüş oldum.

Dediğim uygulamaları sildiyseniz tekrar yükleyebilirsiniz. Sonra mavi ekran alıp almadığını belirt. Test etmiş gibi olacağız burada.

Geç olması önemli değil. Yeterki söylemeniz yeterli :D

Yani yüksek performanstan otomatik dengeliye getirmesi mavi ekran için söylendiğini ilk defa görmüş oldum.

Dediğim uygulamaları sildiyseniz tekrar yükleyebilirsiniz. Sonra mavi ekran alıp almadığını belirt. Test etmiş gibi olacağız burada.

Tekrar yüklemiştim, herhangi bir mavi ekran almadım. Bir de tekrar o güç moduna alıp vakit geçireceğim. Mavi ekran olursa dosyamı paylaşırım. Bu arada güç seçeneklerim bunlar.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    21 KB · Görüntüleme: 59
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı