Anil Alkan
Hectopat
Bu arada alacağınız mönitör sisteme hakaret. 
Ne atıp atmayacağımı sana soracak değilim herhalde. 6800XT’yi eziyor demişsin de komik geldi.![]()
Hocam cümlenin sonu garip birmişOyundan oyuna göre bu kartlar birbirini geçiyor ortada bir durum var genel olarak. Fiyat olarak 6800XT daha mantıklı, o yüzden onu al derim. Yukarıda yanlış bilgilendirme var RTX 3080 modelinin 6800XT'yi falan yok.
Ezdiği falan yok demek istediniz sanırım. Ki çoğu oyunda 6800XT SAM kullanmasa bile geçiyor (bahsettiğim oyunlar BF gibi oyunlar ”değil”). XT ile düz modeli karıştırdı arkadaş sanırım.RTX 3080 modelinin 6800XT'yi falan yok.
Performans testlerinde bazı testlerde 6800XT önde. Çok az fark var. Ayrıca 6000 serisinde sürücü sorunu yok bile ve daha ucuz.RTX 3080, RX 6800 XT'i eziyor o yüzden RTX 3080 öneririm, hemde NVIDIA'nın driverları muhteşem.
Bu arada 800W veya 950W öneririm overclock yapacaksanız, belki sisteminiz yük altında kalır.
Fanboy sizsiniz. Körü körüne NVIDIA övüyorsunuz. 3080'nin ezdiği testleri atın, sürücü sorunlarını da atın da görelim 6000 serisinde.Evet doğru diyorum, AMD fanboysun diye komik geldi bence normal.
“eziyor” demenden kimin fanboy olduğu belli dostum. Bu konuyu senin gibi bir insanla kirletmek istemem, tartışmaya gerek yok.Evet doğru diyorum, AMD fanboysun diye komik geldi bence normal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.