R9 5900X sisteme GPU önerisi

Oyundan oyuna göre bu kartlar birbirini geçiyor ortada bir durum var genel olarak. Fiyat olarak 6800XT daha mantıklı, o yüzden onu al derim. Yukarıda yanlış bilgilendirme var RTX 3080 modelinin 6800XT'yi ezdiği falan yok.

Oyundan oyuna göre bu kartlar birbirini geçiyor ortada bir durum var genel olarak. Fiyat olarak 6800XT daha mantıklı, o yüzden onu al derim. Yukarıda yanlış bilgilendirme var RTX 3080 modelinin 6800XT'yi falan yok.
Hocam cümlenin sonu garip birmiş 🤣
RTX 3080 modelinin 6800XT'yi falan yok.
Ezdiği falan yok demek istediniz sanırım. Ki çoğu oyunda 6800XT SAM kullanmasa bile geçiyor (bahsettiğim oyunlar BF gibi oyunlar ”değil”). XT ile düz modeli karıştırdı arkadaş sanırım.

Aynen öyle ben de öyle düşündüm sanırım ikisini de alsam beni üzmeyecek gibi arkadaşlar, monitör konusuna gelirsek ben bu sistemi toplarken 3700x işlemci ve 3070 ekran kartı alma maksadıyla yola çıkmıştım sonrasında kafamdaki plan değişmişti o yüzden bunu aldım.

ya da uygun bir 6800xt bulursam bunlardan birini seçeceğim sanırım...

RTX 3080, RX 6800 XT'i eziyor o yüzden RTX 3080 öneririm, hemde NVIDIA'nın driverları muhteşem.
Bu arada 800W veya 950W öneririm overclock yapacaksanız, belki sisteminiz yük altında kalır.
Performans testlerinde bazı testlerde 6800XT önde. Çok az fark var. Ayrıca 6000 serisinde sürücü sorunu yok bile ve daha ucuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı