R9 5900X vs R9 5950X sistem

Bütçe
55000
İleriye dönük bir kasa olsun istiyorum. Çok fazla oyun oynayan, çok fazla film izleyen birisiyim aynı zamanda video editlemeyi seviyorum ve bilgisayar programcılığı bölümünü tercih edeceğim.

Bu bütçelerde bir sistem toplayacak olsanız nasıl bir sistem toplardınız?

NZXT KRAKEN X73 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu | ITOPYA Bu soğutucu nasıl peki?

NZXT KRAKEN X73 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu | ITOPYA Bu soğutucu nasıl peki?
Bilmiyorum ama genel olarak NZXT soğutmalar sessiz ve iyi oluyorlar. Kraken Z73'de bakabilirsin bu fiyatlarda varsa. Pompasında ekran olan model o diye biliyorum.

5950X ağır iş yapılmayacaksa gereksiz denilebilir, RTX 3090 da aynı şekilde. OC yapmayacaksanız Corsair öneririm, yapacaksanız Crucial daha iyidir. Attıklarımdan 2 tane alarak 4x8 32GB olur, oldukça yeterli.

Kasa olarak çok seçenek var.

Fake bir konu bence, arkadaş başlığı açmadan 30dk önce foruma üye olmuş. Üniversitede okumayı düşündüğü bölümü yazmış demek ki 18 yaşından da küçük. Bu yaşta birinin 55K’ya sistem toplaması pek inandırıcı değil. Boş yere öneri yazılmaması taraftarıyım.

Fake bir konu bence, arkadaş başlığı açmadan 30 dakika önce foruma üye olmuş. Üniversitede okumayı düşündüğü bölümü yazmış demek ki 18 yaşından da küçük. Bu yaşta birinin 55K’ya sistem toplaması pek inandırıcı değil. Boş yere öneri yazılmaması taraftarıyım.
18 imiş. Belki de soy adı Sabancı 😎

Fake bir konu bence, arkadaş başlığı açmadan 30dk önce foruma üye olmuş. Üniversitede okumayı düşündüğü bölümü yazmış demek ki 18 yaşından da küçük. Bu yaşta birinin 55K’ya sistem toplaması pek inandırıcı değil. Boş yere öneri yazılmaması taraftarıyım.
Daha önce forumda hesap açmamı gerektiren bir şey yoktu. Sistemi bu hafta içerisinde sipariş vereceğimden dolayı hesap açıp destek alma gereği duydum. Sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim, istediğin gibi düşünebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı