Merhaba yeni sıvı soğutma ve kasa değişimi yaptım, kule tipi soğutma vardı 91 derece görüyordu sıvı soğutma 240mm taktırdım ve kasa değişimi yaptırdım.
Fakat şu an 80-85 ısılara ulaştığın PC yeniden başlıyor oyunlar veya herhangi uygulamalar tekrar başlıyor; hafif donmalar mevcut, sebebi ne olabilir?
boşa göre 60 derece çok yüksek bir derece o işte başka bir sorun var soğutmanın pompasının full devirde çalıştığına emin misiniz? yada biostan pompayı full devire ayarlayın bi öyle deneyin bakalım..
boşa göre 60 derece çok yüksek bir derece o işte başka bir sorun var soğutmanın pompasının full devirde çalıştığına emin misiniz? yada biostan pompayı full devire ayarlayın bi öyle deneyin bakalım..
Yok yok 240ml sıvı soğutma da olsa 60 derece imkansız bence başka bir iş var o işte. 105w işlemci de boşta 60 dereceler imkansız 240 ml 'de olsa sıvı soğutmada problem olabilir.
Sıvı soğutma pompa güç girişi anakart'taki fan girişine bağlanmasıyla alakası olabilir biostan kaçıncı fan girişindeyse max performans'a çekip denemenizde fayda var.