Çözüldü R9 5950X sistem ısınıp kapanıyor

• Konuyu başlatan Meno1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 524
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Meno1

Hectopat
RAM
32 GB
Ekran kartı
3060 Ti
Anakart
Mag 550
İşlemci
R9 5950x
Merhaba iyi akşamlar herkese, masaüstü bilgisayarımda kısa bir süre önce bir sorunla karşılaşmaya başladım bilgisayarı açınca herhangi bir şey yapmadığım zaman ısı 90 derecelere çıkıyor, kullanmaya başlayınca 100-110 derece arasına cıkıp kendi kendine kapanıyor. Bu sorunu çözmek adına termal macununu yeniledim ama hala aynı durum sorunun sıvı soğutucumda olmaya başladığını düşünmeye başladım, önerisi olan arkadaşım var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tabii ki hocam işin peşini bırakmayın.

Hocam çözebildiniz mi neymiş sorun?

Hocam sorunu belirtir misiniz merak ettim 🙃

Selam kusura bakmayın gördüm mesajınızı ancak işlerim vardı aklımdan çıkmış dönüt sağlamak.
Yeni bir soğutucu aldım şu an bilgisayarım 45-50 derecelerde çalışıyor problemim çözüldü.
Hocam vallahi başka fikrim yok pompa arızası olabilir belki de arkadaşın dediği gibi başka fikrim yok sorunu çözünce haber edin.

2 seçenek var önümde direkt yeni bir sıvı soğutucu almak ya da bir bilgisayarcıya götürüp baktırmak başka bir seçenek kalmadı bildiğim ve okuduğum her şeyi denedim çünkü sana ve diğer cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

2 seçenek var önümde direkt yeni bir sıvı soğutucu almak ya da bir bilgisayarcıya götürüp baktırmak başka bir seçenek kalmadı bildiğim ve okuduğum her şeyi denedim çünkü sana ve diğer cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
Hocam sıvı soğutma almadan önce bir bilgisayarcıya götürün derim.

Merhaba tekrardan konuyu güncelleyeceğim götürdüğüm bilgisayarcı sorunun soğutucuda olmadığını anakart veya işlemcide olabileceğini söyledi yaşayan başka arkadaşlar olursa bu bilgi akıllarında bulunsun.

Farklı bir soğutucu ile test etmiştik orada boş haliyle bile 80'lerde falan çalıştı işlemci oradan ikna oldum bende ancak farklı bir bilgisayarcı arayışındayım düzgün bir test yapılabilecek net bir şey söyleyebilecek.
Tabiki hocam işin peşini bırakmayın

Farklı bir soğutucu ile test etmiştik orada boş haliyle bile 80'lerde falan çalıştı işlemci oradan ikna oldum bende ancak farklı bir bilgisayarcı arayışındayım düzgün bir test yapılabilecek net bir şey söyleyebilecek.
Hocam çözebildiniz mi neymiş sorun ?

Hocam sorunu belirtirmisiniz merak ettim 🙃

Son düzenleme:
Tabii ki hocam işin peşini bırakmayın.

Hocam çözebildiniz mi neymiş sorun?

Hocam sorunu belirtir misiniz merak ettim 🙃

Selam kusura bakmayın gördüm mesajınızı ancak işlerim vardı aklımdan çıkmış dönüt sağlamak.
Yeni bir soğutucu aldım şu an bilgisayarım 45-50 derecelerde çalışıyor problemim çözüldü.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı