R9 5950X ve Intel Arc B580 uyumlu mudur?

Hocam kaç kez Intel GPU kullandınız merak ettim.

4060'ın 10 tane versiyonu var. En üst versiyonu hangisidir?
mesela bende şuan 4060Ti 16gb üç fanlıdan var, gayet memnunum hiç bi oyunda takılma donma düşük fps sorunu yaşamadım en ağır oyunu ultra ayarlarda minimum 60 fps oynatır dlss açarsanız 60 ın içinden geçer ısınmıyor etmiyor tertemiz kart.

Mesela bende şu an 4060 Ti 16 GB üç fanlıdan var, gayet memnunum hiçbir oyunda takılma donma düşük FPS sorunu yaşamadım en ağır oyunu Ultra ayarlarda minimum 60 FPS oynatır DLSS açarsanız 60'ın içinden geçer ısınmıyor etmiyor tertemiz kart.

Bunu anlatamadım işte arkadaş Intel fanı galiba :d

Mesela bende şu an 4060 Ti 16 GB üç fanlıdan var, gayet memnunum hiçbir oyunda takılma donma düşük FPS sorunu yaşamadım en ağır oyunu Ultra ayarlarda minimum 60 FPS oynatır DLSS açarsanız 60'ın içinden geçer ısınmıyor etmiyor tertemiz kart.

Kullandığınız kart Akakçe'de 20 bin TL. 30-40 FPS için aradaki farkı ödemeye değmez gibi geldi. bu arada AAA oyunlar oynayan biri değilim. CS2 R6S gibi aşırı yük istemeyen oyunlar oynuyorum.

4060ti 16Gb alabiliyorsanız alın, 3070in saf kas gücü ile aynı derecede dlss açarsanız 3070ti 3080 lerdeki fps leri görebiliyorsunuz.

Kullandığınız kart Akakçe'de 20 bin TL. 30-40 FPS için aradaki farkı ödemeye değmez gibi geldi. bu arada AAA oyunlar oynayan biri değilim. CS2 R6S gibi aşırı yük istemeyen oyunlar oynuyorum.
o tür oyunlar işlemciye bakar o zaman kartı 3060 alıp geçin işlemciye öncelik verin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurunuz dostlar. Arada 20 FPS fark var yok. NVIDIA fanboyluğuna bu videodan sonra devam edebilirsiniz iyi geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı