R9 5950X ve RTX4080 tam gücüyle çalışmıyor

canalt905

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
İşlemci %0 ile %5 arasındayken ekran kartım %40'larda oluyor ve FPS düşük kalıyor sorun ne olabilir?

İşlemci Ryzen 9 5950X.
Ekran kartım 4080.

Hangi oyun, hangi çözünürlük, hangi grafiklerde, hangi ramlerle, hangi anakartla, hangi güç kaynağıyla?

Merhaba arkadaşlar.
İşlemci %0 ile %5 arasındayken ekran kartım %40'larda oluyor ve FPS düşük kalıyor sorun ne olabilir?

İşlemci Ryzen 9 5950X.
Ekran kartım 4080.

RTX 4080 kartını tam gücüyle kullanmanız için grafik değeri bakımından zengin bir AAA oyun ve çözünürlüğünüzün minimum 2K olması gerekir. Alan Wake 2 yükleyip deneyin isterseniz

Cözünürlüğüm 1080p

16x2 8x2

Tamam internetten bakalım 4080 gibi bir kartı 1080p de kullanmak biraz ayıp gibi bu durumda zaten işlemcinize baya bir yük binmesi lazım. Sorun var ama nerede acaba ?

Tamam internetten bakalım 4080 gibi bir kartı 1080p de kullanmak biraz ayıp gibi bu durumda zaten işlemcinize baya bir yük binmesi lazım. Sorun var ama nerede acaba ?
1440 P de bile yüzde 97 kullanımlarını görebiliyoruz kartla sorunu iyi anlayabilmek için sistemin teste tabi tutulması gerekiyor sıcaklık değerleri ve cpu z de ki bench testine bakalım bi sonuçlar normal mi?

Son düzenleme:

Stalker 2 de FPS 70, 80'lerde işlemciye maksimum 7 kullandı genelde 1,2 arası ekrana kartı maksimum 49 gördü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…